Rybársky Prút Nastaviť Uhlíkových Vlákien Teleskopická Spinning Udicu A Cievky Combo Výstroja S Line Návnad Pre Cestovanie
Rybársky Prút Nastaviť Uhlíkových Vlákien Teleskopická Spinning Udicu A Cievky Combo Výstroja S Line Návnad Pre Cestovanie
Sku: g25020
(1 Recenzie)
Novinka

€18.95

Popis:

Funkcie:

1.TELESKOPICKÁ RYBÁRSKY PRÚT:Naše teleskopická rybárske prúty sú vyrobené z high-density uhlíkových vlákien, ktorý je odolný, ľahký a ľahko ryby! Keď ich nebudete potrebovať, ak ho chcete použiť, zmenšiť, aby sa čo najkratšia. Je veľmi ľahko prenosný a môže ušetriť veľa úložného priestoru.

2.PORTABLE & LIGHTWEIGHT:FishOaky spinning rybársky prút cievky combo je ultralight, prenosné a ľahko prenosný, ľahko zmestí do kufra auta, lode alebo batoh. Umožňuje cestovať na vaše obľúbené rybárske mieste a užite si rybárčenie, kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

3.MULTIIPLE POUŽITIE:Ideálny pre sladkovodné basy pstruhov, morské surfovať na rybolov alebo pobrežné rybolovu. Pekný darček pre deti alebo dospelých, ktorí milujú rybolov, môžu tešiť na víkend s rodinou na turistika, turizmus alebo cestovanie.

Popis:

Rybársky prút full kit je špeciálne vyrobené pre začiatočníka, vrátane potrebné príslušenstvo pre rybolov. 1 * Uhlíkových Vlákien Rybársky Prút + 1 * Spinning Fishing Cievky + 1 * Vlasec +1 * Rybárska Taška + Rôzne Rybárske Návnad, Nástrah + Rybárske Háčiky.

Špecifikácie:

materiál:Carbon Fiber+Laminát

farba:multicolor

Package Zahrnuté:

1set*morských rod+vedúci koliesko+príslušenstvo

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: feeder dodanie rybársky prút, ryby výstroj, mini lietať rybársky set, bass prípravok spinner, fly rybárske prúty oteckov, 3 lietať prút, lure rybársky prút more, oceán, dieťa rybársky prút nastaviť, články rybárske surfcasting, rybolov spinning rod tenkara.

  • Poloha: prúd
  • Kategória: Teleskopická Rybársky Prút
  • Číslo Modelu: Morský Prút
  • Tvrdosť: PEVNÝ
  • Materiál: uhlík
  • Horný Priemer: x
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty