Tvrdené Sklo Electroni Digitálne Váhy Tela 180KG Kúpeľňa Telocvični Inteligentné Váhy LCD Displej Telo s Hmotnosťou Digitálna Váha Rozsahu
Tvrdené Sklo Electroni Digitálne Váhy Tela 180KG Kúpeľňa Telocvični Inteligentné Váhy LCD Displej Telo s Hmotnosťou Digitálna Váha Rozsahu
Sku: g25474
(2 Recenzie)
Novinka

€10.59 €18.91

Popis:

{infomodule}

Popis:

Názov:Digitálne Tela, Rozsahu

Materiál: tvrdené sklo, ABS materiálu

Vážiaci rozsah: 3.0-180kg

Váženie presnosť: 0.1 kg

Veľkosť:260*260*26 mm

Zapnutie: stupnice sa spustí automaticky, a stroj sa vypne automaticky po asi 6 sekúnd (upozornenie: prosím, počkajte asi 10 sekúnd pred stoji prvýkrát, alebo tam bude chyba)

Funkcie:

- TPU elastické anti-šmyk, DETAILOM veľký displej, automatické indukčné prepínač g-typ snímača, 180kg ložiska hmotnosť, kg/libra prevod jednotiek, úspory energie a dlhú pohotovostnú dobu.

- Tlak snímania, automatické prepínanie. Vstavaný gravitácie snímacieho systému, stanica rozsahu môže automaticky zapnúť a vypnúť, po nosná doľava, a na pár sekúnd sa automaticky boot.

- 5mm pribrala tvrdeného skla špičkovým dizajnom, aby sa zabránilo nohy kontakt.

- Veľký displej, 60*25mm LCD displej, vymazať zobrazenie, bez hluku.

G - sensor, senzor hmotnosti presné, citlivé a rýchlo.

- TPU non-slip nohy pad, dobrú pružnosť a vytláčanie odpor, vankúš tlaku a odolnosť voči starnutiu, nebude dlho trvať a deformácia v dôsledku zmeny počasia.

- Tlačidlo batérie prístroj, dlhý pohotovostný čas, odstrániť problémy výmena batérie často.

Poznámka:

1. Pri zvažovaní, prosím, stojan na váženie povrch rovnomerne, aby vaše telo vyvážené. Keď čítanie na váženie povrch je stabilný, bude svoju aktuálnu hmotnosť. Keď ho opustíte, produkt bude automaticky vypnúť po niekoľkých sekundách, keď výrobok ukazuje, 0.0 alebo rovnakú hmotnosť hodnota 8 sekúnd, automaticky vypne.

2. Keď sa na displeji zobrazí OL, to znamená, že váženie je tiež preťažený (v vážiaci rozsah 180kg). Prosím vážiť to uvedené nižšie, aby sa zabránilo poškodeniu výrobku. Keď sa na displeji zobrazí LO, znamená to, že batéria je vybitá. Prosím, vymeňte batériu hneď, ako je to možné tak ako nie je dotknuté použitie.

3. Farebný rozdiel popis: vziať skutočný objekt ako štandardné (streľba svetlo, obrazové spracovanie, displej faktory)

Package zahrnuté:

1 x Digitálny Tela, Rozsahu

Štítky: huawei smart tela, rozsahu 2 pro, electron rozsahu, mi rozsahu 2 xiao, smart home, kúpeľňa rebrík, elektronické stupnice, veľké, dumbbel, bodi rozsahu, široký tela, rozsahu, česť rozsahu.

  • Materiál: Tvrdené sklo
  • Zdravie Rozsahu Kovov, Lepenie Bod: Digitálne
  • Číslo Modelu: 1pc
  • Zdravie Rozsahu Hmotnosť Označenie: Digitálne
  • Funkcia: Žiadne Špeciálne Funkcie
  • Mierka Typ: Digitálne
  • Druh: Váhy Pre Domácnosť
  • Vzor Typ: Pevné
  • Tvar: KOLO
  • Maximálna Hmotnosť Odporúčanie: 100 kg

Súvisiace produkty