DC 12V-24V Krok až 200V-450V 220V DC-DC Vysoké Napätie Boost Converter Moc
DC 12V-24V Krok až 200V-450V 220V DC-DC Vysoké Napätie Boost Converter Moc
Sku: g25522
(0 Recenzie)
Novinka

€10.10

Popis:

štart

koniec

Popis: Funkcie:

Toto je DC prevod s obrovským výstupné napätie DC 450V. tento modul je úžasné, keď sa vstupné napätie je

nie je stabilný, výstup bude stabilný. to je non-izolovaný prevodník.

Parameter:

1. Vstup: DC 9-24V

2. Najnižšia začína napätie: 8.4 V

3. Výstup: nastaviteľné DC 220V-450V (MAX 450V výstupné napätie je stabilný aj vstupné napätie sa mení)

4. Výkon: 40 W nepretržite pracuje, môže dosiahnuť 70W occational pracovať. lnput napätie je znížený výstupný výkon klesne, vstupné napätie zvyšuje, výstupný výkon sa zvyšuje, ale nemá vplyv na výstupné napätie.

5. Veľkosť: 85*50*28 MM

6. Podpätie ochrana: áno. keď vstup je menej ako 7.6 V, napätie nebude podpora

7. Reverzné pripojenie ochrana: áno

8. Indikátor: led bude po ukončení nabíjania

9. Čas nabíjania: na nabitie 1000UF kapacitu na 450V, bude to trvať asi 5 sekúnd

10. Upozornenie: keď je moc veľká, kvality môže spaľovať, budete musieť zmeniť, ak chcete získať modul späť do práce.

11. Odporúčam napájanie prevodníka: DC 12V lead-acid battery alebo 3/4-séria 18650 batérie, ktoré môže poskytnúť aktuálne nad 7A.

Účel: magnetizing nabíjania kondenzátora DC napájacie zariadenia, testovacie zariadenie, produkt tlak skúmavky nízke napätie, JEDNOSMERNÝ prúd, žiara trubice moc, a na iné účely.

Poznámka:

1. Používanie nízkeho napätia strane súčasné obmedzenia režime, je obmedziť nízke strane aktuálny, najmä pre kondenzátor nabíjať kondenzátor pred nabíjania napätie 0, priame poplatok, (tento čas je ekvivalent k skratu štátu) Táto verzia môže byť priamo napojené na tieto kondenzátor 1000UF poplatok, viac ako 1000UF, rad 5W, 10ohm cementu odpor okolo, čo asi.

2. Nie je vhodný pre ďalšie napájanie príliš veľa energie, vzhľadom na súčasné obmedzenia, výstup v preťaženie, keď výstupné napätie bude zbúraný. Spôsobí fenomén nestabilná výstupné napätie.

3. Pri použití lítiových batérií a iných napájanie, venovať pozornosť ochrane doska znesie dosť aktuálny, súčasný bude mať za následok poškodenie, ochranu palube, alebo ochrany rada ochranu viesť k nedostatočnej vstupné napätie ochranu, ktorá nepriniesla žiadne zvýšenie.

4. Mnoho zákazníkov, ako používať 9V multimeter s batériou napájanie, tento typ batérie je laminované batérie, výstupný prúd je veľmi obmedzené, a je kapacita batérie veľmi malé, ak 1000UF, 450V kondenzátor poplatok, najprv účtovať rýchlosť je veľmi pomalý, druhý je veľmi uneconomical, pravdepodobne nabíjanie 1-2 krát po batéria je bez elektriny.

5. Keď sa dodávka energie je nízke nabitie batérie spôsobí vstup napájacieho napätia, aby sa vytiahli nízke a plnenie rýchlosť bude výrazne znížené, napríklad pomocou 12V, 2A napájania, napájanie napätie bude znížená o 8.4 V.

6. Výstup viac ako kondenzátor paralelne keď tam bude a nabitie kapacity nebude ľahké, kondenzátor je všeobecne paralelný kondenzátor napätie nie je dosť, únik napätie nikdy dosiahnuť stanovené napätie. Takže svetlo nie je svetlo, Tak veľa kondenzátory paralelne pri odporúča sa, aby každý kondenzátor samotná skúška, kondenzátor test a potom paralelne.

7. Táto doska je vysoko výstupného napätia, vysoký tlak nebezpečenstvo !! Poznámka bezpečné! Priame skrat výstupu je zakázané.

8. Mnoho zákazníkov sa vždy spýtať, koľko to výstupný prúd je, výstupné napätie je nastaviteľné štruktúru na rôzne výstupné napätie výstupný prúd je odlišný vzorec je 70W delené výstupné napätie je rovné výstupný prúd. Konkrétne na kondenzátor pri nabíjaní, pretože napätie počas nabíjania bola zmena, tak v rôznych napätím, výstupný prúd je iný, je dynamický prúd.

9. Veľa zákazníkov, na nabitie kondenzátora po absolutóriu, nechcú odpojte boost modul príkon, prostredníctvom testu prepínač výtok môže byť použitý v module výstup na kondenzátor v sérii medzi 10-20ohm cementu odpor metóda, pre S plnením tyristorové, táto metóda nie je možné používať.

Obsah Balenia

100% Zbrusu Nový

1 x DC 12V-24V Krok až 200V-450V DC-DC Vysoké Napätie Boost Converter Napájací Modul

Štítky: dc boost 42v, diy vysoké napätie boost konvertor, 12v na 220v krok napájací modul, zvýšenie dc, dc boost 1500v, buck regulátor 24v, dc dc krok, displej krok moc buck converter, aktuálne regulátor 24v, ace vlajka.

  • Napájacie Napätie: v
  • Vysoké Napätie: 220V
  • Druh: Regulátor Napätia
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • krok: 200V-450V 220V
  • stav: Nové
  • Strata Sily: w