Kolagén Prášok Bielenie Pokožky Lesk Tvár Festivalu tvoria Bielkovín Doplniť Obsah Vody Odkladný Senility Tablety Joyero .
Kolagén Prášok Bielenie Pokožky Lesk Tvár Festivalu tvoria Bielkovín Doplniť Obsah Vody Odkladný Senility Tablety Joyero .
Sku: g25539
(1 Recenzie)
Novinka

€44.62 €46.96

Popis:

Úloha kolagénu: 1. Hydratačná voda, zubov a svetlo miest V pokožky, kolagén je "prameň", ktorý určuje, elasticitu a kompaktnosť pokožky. Jedinečný triple helix štruktúra želatína, môže zablokovať až 30-krát vody a aby sa koža vlhká, lesklý a ponuky na dlhú dobu. Okrem toho, že je možné dosiahnuť účel zubov a svetlo škvrny tým, že inhibuje produkciu melanínu. 2. Obnovenie pružnosti a oddialenie starnutia, Keď kolagénu vstúpi do pokožky, dokáže opraviť elasticitu väzivového siete zlomil starnutia, obnoviť pružnosť pokožky, a aby to flexibilné a úplné. Okrem toho, kolagén môžete eliminovať voľné radikály v tele, antioxidant v mnohých ohľadoch, a spomaliť starnutie pokožky. 3. Utiahnite kožu a opravy jemné línie, Keď kolagénu vstúpi kožné tkanivo, to sa môže rýchlo zaplniť v miestnych kolaps, zlepšiť relax, utiahnite pokožky, redukuje vrásky a hladké línie. 4. Zamykanie Vápnika Silné Kosti, Kolagénu, bielkoviny tvoria vápenaté prílohu siete na zámku v kostí vápnik a zabránenie straty vápnika. Môže účinne opravy kĺbovej chrupavky, obnoviť mazania kĺbovej chrupavky povrch a znižuje trenie. 5. Zväčšenie pŕs, hip zdvíhanie a prsia budovanie unikátnych hydroxyproline v kolagénu, má funkciu zmluvné spojivového tkaniva. To môže dotiahnuť voľné tkaniva, podporujú ovisnuté prsia, a aby prsia vysoký, bacuľatá a pružná. 6. Mäkké a lesklé nechty Nechty sú jednotvárne a nudné, a vlasy má tendenciu bifurcate, ktoré môžu byť zlepšené, doplnením kolagénu tablety.

Štítky: make-up, farba tablet samsung, prášok bielkovín, kolagén marin, klinec pigment, Telo Lesk, bielkoviny, kolagénu, kórejský make-up set, proteín srvátky.

  • Druh: lesk
  • Číslo Modelu: Telo Lesk
  • NET WT: 90 g
  • Množstvo: 999
  • Použitie: Telo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Zložka: Kolagén Prášok

Súvisiace produkty