FEELDO Auto Home Digital Aerial TV Anténa IEC Konektor S Magnetom Base #HQ919
FEELDO Auto Home Digital Aerial TV Anténa IEC Konektor S Magnetom Base #HQ919
Sku: g26489
(0 Recenzie)
Novinka

€2.78 €3.66

Popis:

Description: typ Konektora:IEC(Muž) Operačný Voltagerange:DC5±0.5 V Prevádzkový Prúd:10±3mA Frekvenčný Rozsah:470-860MHz, V. S. W. R: Zisk:15±1db Vstupná Impedancia:75Ω Polarizácia Typ:Vertikálne Antény Dĺžka:121mm Line Dĺžka:3000 Prevádzková Teplota: -20 C-85C spôsob Inštalácie:nalepovacie

*OZNÁMENIE PRED NÁKUPOM* Ako všetci vieme,bezdrôtový systém pozostáva z vysielača,antény a prijímacieho zariadenia.preto prijímanie kvality prístroja je dobrý alebo zlý,závisí nielen od antény,je viac závisí od vysielača efektívny rozsah,a bezdrôtového signálu kvality. Vzhľadom na anténu to jednoduché stavby a funkcie. zvyčajne anténa je funkčné a funkčné.Keď sa váš prístroj získať zlé prijímanie kvality ,prosím, informujte vášho miestneho bezdrôtového signálu, kvality, a či je vaše miesto, mimo dosahu. Inými slovami,prosím, nenechajte sa spoľahnúť na jeden stick antény vyriešiť všetky problémy, je to len jedna anténa stick. prosím, skúste to na, navzájom poskytnú šancu!

Štítky: anténa hd, zrkadlo polo, 4k tv, šperky žltá, 2006 passat, anténa domov, anténa indoor tv, iec konektor c6, anténa digitálny hdtv, canbus zvýšiť.

  • GPS typ: Prijímač & Anténa
  • Názov Značky: FEELDO
  • Názov Modelu: #919