Motocykel Saddlebags Prízvuk Vložiť Výplň Podporu LED Svetlo Pre Harley Turné-2019
Motocykel Saddlebags Prízvuk Vložiť Výplň Podporu LED Svetlo Pre Harley Turné-2019
Sku: g26617
(0 Recenzie)
Novinka

€39.96 €60.54

Popis:

Popis: Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál:Plast Zdobiť zadnej strane vašej túry, bicykel a pridať niektoré doplnkové osvetlenie v postup. Špeciálne navrhnuté tak, aby vyplnil zadné otváranie smerom na '14-neskôr turné modely. Tieto svetlá poskytujú dodatočné Zase Signál (Amber), v ktorom (Červená), Riziko (Červený)a Brzdové Svetlo (Červené) so jednoduchá inštalácia plug&play zapojenie. Obutie: Pre " 14-'20 FLHTCU/L Electra Glide Ultra Classic/Low, FLHTK/L Ultra Limited/Low, FLHTKSE CVO Ultra Limited, FLTRU Road Glide Ultra, FLTRUSE CVO Road Glide Ultra & FLHR Road King(okrem '17 FLHRXS) Poznámka:Bude fit Americký Harley, sa nehodia Európskej Harley! CVO modely vyžadujú odstránenie pôvodných saddlebags podporu výplň pásy. Balík Obsahuje: Jeden Súbor Saddlebags Svetlo

Platba: -zaplatiť za objednávku na Golstroj.sk,postupujte podľa krokov nižšie: -Vyberte poradie, a kliknite na tlačidlo"Pay Now" tlačidlo -Vyberte váš preferovaný spôsob platby v pokladni stránke O Nás: -Veľkoobchodné je k dispozícii.Naše factory je sedadlá v rôznych tvaroch, veľkostiach, farbách a materiáloch -My sme väčšina profesionálnych motocyklových dielov výrobcov viac ako 10 rokov a predávať predajcovia z celého sveta. -Ak hľadáte veľmi kvalitné diely, sme tu, aby sme vám pomohli. -Vykonávame kvalitné diely pre Väčšinu Čínskych Štvorkoliek, dirt bicykle, skútre, mopedy, ísť motokáry ,motorovou pílou,kosačky na trávu,golfové autíčko na trhu. Vykonávame tiež veľké zásoby závodné diely vhodné pre názov značky bicykle ako Yamaha, Suzuki, Harley Davidson, atď. O Preprave: -Sme apreciate ak by ste mohli nechajte nám" Telefónne Číslo"V správe na nás, aby boli rýchle a bezpečné doručenie -To bude trvať 10 až 20 pracovných dní od číny do veľkej BRITÁNIE ,USA,Austrálie a o 15-35 pracovných dní na iných miestach. -obsahuje špeciálne služby, ako napríklad sledovanie a registrácia. Nie je zodpovedná za dovoz daňové a colné daň. O Spätnej Väzby: -Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.Radi by sme ocenili, že ak raz dostanete položky, môžete tiež nechať nás pozitívnu spätnú väzbu. -Váš komentár je taký drahocenný a pre nás dôležité! Ak budete spokojní s nákupom a našich služieb, prosím, nám dať 5 hviezd. -Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor. -Ak máte akékoľvek otázky,prosím, pošlite nám e-mail cez správu. -Vďaka za pochopenie!

Štítky: rozšírené tašky harley davidson, electra glide, harley, sedlo kryt harley davidson, led saddlebags, mount tašky harley davidson, sedlo pohodlie harley davidson, saddlebags podporu zátvorkách harley davidson touring, harley saddlebags veko, harley glide ultra.

  • Názov Modelu: MP-434-CH
  • Položka Druh: Zahŕňa & Okrasných Líšt
  • Položka Hmotnosť: 0.7kg
  • Motobike, Aby: Harley-Davidson
  • Druh Materiálu: Plastové
  • Názov Značky: FTMTACC

Súvisiace produkty