14 V Jednej Ruke Nástroj Skrutkovač Mini Prenosné Nehrdzavejúcej Ocele Multi-Funkčný Nástroj Skladací Vreckový Nôž Kliešte Vonkajšie Nástroj
14 V Jednej Ruke Nástroj Skrutkovač Mini Prenosné Nehrdzavejúcej Ocele Multi-Funkčný Nástroj Skladací Vreckový Nôž Kliešte Vonkajšie Nástroj
Sku: g27508
(0 Recenzie)
Novinka

€10.03 €20.07

Popis:

O produkte vonkajšie Multitool je určený na riešenie problémov. To všetko je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele vysokej kvality a konštrukcie s integrované nástroje, zahŕňa väčšinu nástroje na opravu v akejkoľvek situácii. Napínaný pružinou rukoväte mechanizmus znižuje strane úsilie. Ľahko sa zloží a zaskočí do kompaktný vreckový veľkosti. Skvelé pre každého, kto v turistika, rybárčenie, kempovanie, poľovníctvo a viac. Funkcie: 1.Ťažká Matreial: používame vysoko kvalitnej nerezovej ocele pre maximálnu životnosť, veľmi robustné a užitočné. 2.Viacúčelový: kompaktný a pohodlný nástroje obsahuje kliešte, drôty fréza/striptérka, nôž a videl, fľaše a otvárač. 3.Premyslený Dizajn: má jednoduché skladanie nit, jar-naložené plier a anti-slip rukoväte, atď, všetky, aby ste sa cítili pohodlne a jednoduchosť, keď ho použiť. 4.Ideálna Kombinácia: malé rozmery po zložení, ideálna kombinácia kvality, životnosti, funkčnosti a veľkosti. 5.Je to nevyhnutné pre kempovanie, poľovníctvo, prežitie, krízové, vojenské, vonkajšie alebo DIY Úlohy. Špecifikácia: Typ Položky: Skladanie Plier Materiál: Nerez Oceľ Farba: Strieborná Tvrdosť: 52 HRC Skladacie Veľkosť: 100 mm Otváranie rozmery: 160 mm Package: Nylon Taška Rozmery balenia: 13 x 7,5 x 4 cm Balenie Zoznam: 1 x Skladacie Plier Vonkajšie Nástroje

Platby

Akceptujeme T/T, Viazaný, a western Union

Doprava

My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.

Dodacia lehota: doprava Zadarmo poslať Čína príspevok, väčšina krajiny sa môžu dostať na 15~35 dní. Rusko a Brazília sa pomaly, môže potrebovať 20~90 dní. Ak váš nedostal do 45 dní, prosím, napíšte mi, idem sa pozrieť za vás.

Spätná väzba

Vysoko oceňujeme váš 5-Hviezdičkový POZITÍVNU spätnú Väzbu. Máme program, ktorý automaticky odpovede hneď, ako si nechať váš názor. Sme veľmi vďační za vaše rady, ktoré nám umožňuje ponúknuť lepšie služby pre vás.

Ak je nejaký PROBLÉM s vašou objednávkou, alebo chcete vedieť viac informácií o našich produktoch , Č neváhajte, dajte mi vedieť, budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy.

Vrátenie a Záruka

Akceptujeme výrobok vrátiť do 7 dní. Návrat Nákladnej bude zodpovednosť predávajúceho, ak je problém s kvalitou, alebo dostanete výrobok nie je popísané, inak kupujúcemu bude niesť vrátenie tovaru a vrátenie peňazí nie je povolené (v Prípade vrátenia výrobku, prosím, originál balenia)

Máme 6 mesiacov záruka pre naše výrobky, ak výrobky, ktoré kupujete, sú chybné v priebehu 1 mesiaca . pošleme vám nahradenie bez príplatkov alebo vrátenie peňazí, keď sa dostaneme chybné výrobky, ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete ich poslať späť k nám, ale musíte zaplatiť poštovné nákladnej dopravy.

Štítky: skladací nôž ch, doner nôž, barbecue nôž set, nôž skladací mini, knive, stripping drôt plier, skladacie plier veľké, vonkajšie skladacie plier, hunt skladací nôž, mäso ihly z nehrdzavejúcej ocele.

  • Položka: Vonkajšie Multifunkčné Náradie
  • Druh: Vrecku, Multi Nástroje
  • farba: STRIEBRO
  • Veľkosť: S

Súvisiace produkty