16-poznámka Lýra Harfa Nastaviť Pevný Mahagón Pevný Prenosný S Ladenie Kľúča Black Skladovanie Taška Harfa Nastaviť Ideálny Darček Pre Priateľov
16-poznámka Lýra Harfa Nastaviť Pevný Mahagón Pevný Prenosný S Ladenie Kľúča Black Skladovanie Taška Harfa Nastaviť Ideálny Darček Pre Priateľov
Sku: g2780
(0 Recenzie)
Novinka

€41.53 €61.07

Popis:

Funkcia s: 1、Tvrdé Drevo: Na harfu, je vytesaná z mahagón, druh dreva s vysokú tvrdosť a hustota udržať tón a vyhnúť sa string ovplyvňujú dreva. Nástroj zvuk je teplý a príjemný.

2、16 Oceľové Struny: Na lýra harfa je vybavená 16 odolné oceľové struny, ktoré môžu melodické a jasný zvuk pri hraní na ne prstami.Čím kratšia je reťazec, tým vyššia tón dostanete.

3、Ľahko Play: harfa je jednoduché hrať, najlepší darček pre deti, dospelých, začiatočníkov, zlatko,priateľov,odborníkov a kapiel.

4、Stabilná Kvalita Zvuku: reťazce preniknúť harfa tela, viac odolné a trvanlivé, a to nie je ľahké poškodenie tela. Keď struny sú trhal, vibrácie priamo vstupuje do tela rezonovať a zamyslieť sa.

5、Západného Pôvodu: lýra harfa je najskôr trhal nástroj na západe. Od renesancie, to bol tiež symbolom západnej hudby. hrá lýra harfa je dôležitý spôsob, ako sa naučiť grécky music box poézie. Je to ideálny darček pre priateľov a deti.

Špecifikácie:

Materiál: mahagón

Veľkosť produktu: o 27 * 38 * 3.5 cm/ 10.6 * 14.9 * 1.4 v

Hmotnosť výrobku: o 1290g/ 2.8 kg

Veľkosť balenia: o 41.5 * 30.5 * 8 cm/ 16.3 * 12 * 3.1 v

Hmotnosť balenia: o 1960g/ 4.3 kg

Balenie Zoznam:

1 * Lýra Harfa

1 * Cestovná Taška

1 * Ladenie Kľúča

1 * Užívateľskú Príručku

Náhradné Reťazec

Štítky: harfa nástroja, lýra, phoenix čaj, feng huang, karta bluetooth thinkpad, harfa, lýra umývanie, harfa hudba, harfa mini, led lýra.

  • Materiál:
  • Číslo Modelu: Lýra Harfa Nastaviť

Súvisiace produkty