999 čistého striebra misy prútika lyžicu tri skupiny detí, dospelých, domov ryža misy šterlingov strieborné príbory nastaviť
999 čistého striebra misy prútika lyžicu tri skupiny detí, dospelých, domov ryža misy šterlingov strieborné príbory nastaviť
Sku: g28010
(0 Recenzie)
Novinka

€190.81 €216.83

Popis:

[xlmodel]-[custom]-[52102]

Špecifikácie produktu:

Stav: 100% nové

Typ Projektu: S999 Šterlingov Strieborné Keramické Misky

Remeslo: ručné

Materiál: vnútorné steny S999 rýdzeho striebra, vonkajšie keramické

Či balenie: exkluzívnej darčekovej krabičke balenie

Veľkosť vzorky je približne:

Misa: L11.6typ * H5.6typ, strieborná hmotnosť: 50g

Tyčinky: L22cm * H0.85 cm, strieborná hmotnosť: 30g

Lyžica: L15.3 * H3.3 cm, strieborná hmotnosť: 20 g

Zoznam: (misa X1 lyžice X1 prútika X1)

Tip: 100% bez rizika. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, kontaktujte nás pre vráti a my vám plnú náhradu. Stačí kúpiť a vyskúšať! Veríme, že naše výrobky vám prinesie nádherný zážitok!

Produkt prispôsobenie: spoločnosť môžete prispôsobiť výrobu strieborných prútov, striebro štítky, čajové súpravy, poháre, riad, strieborné šperky a iné remeslá, design, výroba, 15-30 dní na dokončenie.

Ideálny darček: nádherné darčeky: ručne vyrezávané vzory sú jasné, prirodzené a zmysluplné. Elegantný darčekový box balení. To je krásny darček pre priateľov a rodinu.

[xlmodel]-[custom]-[51968] Výhody použitia strieborné príbory a strieborné predmety:

1. Striebro je inertný kov, ktorý je menej citlivé na chemické reakcie, tak to nie je ovplyvnená ťažkých kovov.

2. striebro má dobrý odvod tepla, rozpustné vo vode môže znížiť krvný tepla, hrať úlohu v zmäkčenie srdca a mozgové cievy.

3. Silver ion ióny sodíka vydala striebro čaj čaj pôsobí ako dezinfekčný prostriedok. Veľmi malé množstvo striebra je rozpustené vo vode, pretože ióny striebra.

4. Ióny striebra môže sterilizovať, a tak dlho, ako dvesto parts per billion o ióny striebra na liter vody, to je dosť zabiť väčšinu baktérií. Striebro čaj s prevarenou vodou môže vody mäkké a tenké.

5. Na striebro môže držať voda, mlieko, polievka, atď. na dlhú dobu, bez toho, aby mildewed, fermentované, a smradlavé, a hrá úlohu v sterilizácia a dezinfekcia. Pretože striebro môže tvoriť stopy ióny striebra vo vode, to absorbuje baktérie a blokuje enzýmy, ktoré sa spoliehajú na dýchanie, spôsobujú baktérie zomrieť rýchlo.

6. Strieborná tyčinky, strieborné lyžice, strieborné poháre a iný riad, s dezinfekcia, sterilizácia, aktivovať bunky, podporujú detoxikáciu tela režim, urýchlenie metabolizmu, posilnenie odolnosti ochorenia. Dlhodobé použitie, má vplyv na zvýšenie energie a predĺženie života.

7. Striebro má silné baktericídne schopnosť, a nie je na škodu, pre ľudí a zvieratá. V súčasnosti, viac ako polovica svetovej letecké spoločnosti používajú striebro vodné filtre. Bazény v mnohých krajinách sú tiež čistiť striebro a čistená voda nedráždi plavec oči a pokožku ako voda prečistenej s chemikáliami.

Striebro, strieborný riad pitnej riadu, bezpečnostné opatrenia a údržba metódy: 1 Po každom použití, jemne vysušiť vody s mäkkou suchou handričkou.

2 Keď strieborná farba sa zmení na čiernu, použite striebornú handričkou alebo striebro bar zničiť ho.

3, Ak nie je použitý na dlhú dobu, zabaľte ho mäkkou handričkou alebo papierom a zabrániť tomu, aby boli uložené na chladnom mieste.

4 Pred použitím striebra pohára, zalejeme 1/3 teplej vody, nie viac ako 60 ḞC, umývanie pohár a predhrejte to, netraste s ním jemne a nalejte ho (nie priamo aplikovať teplotou vody do pohára, pretože striebro podšívky je veľmi mäkký, okamžite veľkým množstvom vriacej vody bude zväčšovať a zmenšovať, spôsobuje deformáciu vnútornej nádobe.)

5, Ak nie sú škvrny alebo zafarbenie počas používať, pozorne poľský s striebro handričkou alebo strieborný prášok.Ak ho nepoužívate dlhú dobu, utrite ho mäkkou handričkou alebo papierom a uschovajte ho na chladnom mieste.

6 Po naliatí horúcej vody, neuťahujte kryt príliš pevne, aby sa zabránilo strieborné fólie z deforming v dôsledku nadmerného tlaku.

7 Keď strieborný pohár nie je v prevádzke, jemne utrite vlhkosti v pohári s suchú handričku alebo papierovú vreckovku na uchovávajte ho v suchu.

8 Po varení kávy s čajom, snažím rozvíjať návyk na čistenie striebra pohár. Napríklad, ak čaj meradle sa vyrába, môžete použiť soft zubná kefka a zubná pasta jemne utrite povrch fólie. 5. Zafarbenie striebra líniové povrchu počas používania je normálne oxidácii jav.Ale prosím, nebojte sa, nebude to mať vplyv na vaše použitie, môžete tiež použiť zubnú pastu, alebo biely ocot na čistenie.

Štítky: 999 jemné strieborné, príbor z nehrdzavejúcej ocele, príbor, riad, lyžicou, príbor nastaviť nehrdzavejúcej ocele, bar silver, trh so zlatom a striebrom, zlato lyžica, lyžica čaju, dezert lyžica.

  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Štýl: Tradičná Čínština
  • Vzor Typ: Šťastné a Radostné
  • Výroba: Lyžica/Vidlička/Nôž/Prútika Auta
  • Riadu Typ: Riadu Súpravy(Sád Riadu)
  • Certifikácia: CIQ(CIQ)
  • Funkcia: Eco-Friendly(Eco-Friendly)
  • Technika: Celadon
  • Materiál: Kov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty