Kompresné Ponožky 20-30 Mmhg Je vhodný pre Absolvoval Atletický Lekárske pre Mužov, Ženy Sestra so Systémom Letových Ciest Beží Osadenie
Kompresné Ponožky 20-30 Mmhg Je vhodný pre Absolvoval Atletický Lekárske pre Mužov, Ženy Sestra so Systémom Letových Ciest Beží Osadenie
Sku: g28270
(2 Recenzie)
Novinka

€2.47 €4.35

Popis:

Naše Zingso Obchod je profesionálny predávajúci Športu a Vonku výrobkov,najmä v oblasti kompresné ponožky, športové ponožky.Vždy sme sa snažiť ponúknuť našim zákazníkom vysoko kvalitný produkt a 100% uspokojivá služieb zákazníkom.

Prečo stále viac a viac ľudí, ako nosiť kompresné ponožky teraz?

Či ste športovec, ktorý chce excel v hre, ktorí sedia na dlhé obdobie, počas cestovania alebo v práci, alebo niekto zaoberá bolesť kvôli chronické ochorenie, podporuje správny krvný obeh, aby vaše nohy, je nanajvýš dôležité.Naše Kompresné Ponožky sú navrhnuté s najnovšími arch teľa technológiu kompresie, ponúkajú cielené nohy na teľa podpora sval,pomôcť, aby krv tečie na zvýšenie športovej výkonnosti a zmiernenie bolesti v dôsledku viacerých podmienok.

Znižuje Riziko Zranenia

Poskytujú extra kompresie podporu stabilizuje vaše arch, členok a svaly.Minimalizuje sval oscilácie a mikro-trhanie.Zabraňuje kŕče a zranenia.Vylepšená podpora môže predchádzať úrazom v dôsledku zlej svalovej sily, najmä v druhej polovici maratón.

Zlepší Váš Výkon

Pre vytrvalostných športovcov, kľúčový mechanizmus je "teľa svalovej pumpy" - s každým krokom alebo pedálom mŕtvice, zvieranie a unclenching calf svalov vytlačí krv späť k srdcu. Naše Kompresné ponožky poskytujú extra squeeze, ktorá zvyšuje toto čerpanie akcie, zrýchlenie toku toľko potrebné kyslíka do pracujúcich svalov.Rýchlosť obehu krvi späť k srdcu a upratať metabolických splodín z svaly.

Pomáha Obnoviť Rýchlejšie

Stimuluje prietok krvi a zvyšuje dodávky kyslíka do vašich svalov.Znižuje kyselinu mliečnu produkciu, svalové bolesti a pocity heavinessin nohy a nohy.Rýchlejšie zotavenie z "oneskorený nástup svalovej bolesti".

Pomáha Predchádzať alebo Zmierniť Opuchy

Pomáha kontrolovať opuch prostredníctvom posilnenej obeh a urýchľuje odstránenie celulárnej odpadové produkty.Redukuje opuchy a únavu z dlhšom sedení alebo státí. Je ideálny pre pregnent ženy a tých, ktorí sedia alebo stoja za dlhé obdobie, počas cestovania alebo v práci.

Pomáha Zmierniť Plantárna Fasciitis Bolesti

Navrhnuté s kompresiou na pomoc pri manažment bolesti a oslobodenie od plantárna fasciitis, náklon ostrohy a arch bolesť. Pomáha Pri Státí A Chôdzi Bolesti.Kompresiu Väz Bude Znížiť Zápal Urýchlené Hojenie.

Kto môže využívať kompresné ponožky:

1, Tehotná žena

2, Športovcov a aktívnych ľudí, ktorí sa podieľajú s Športy, beh, turistika, cyklistika, futbal hrať atď.

3, Časté cestujúcich alebo niekto, pričom dlho lietadlo letu

4, Miest, ktoré vyžadujú, aby ste sa na nohy veľa: zdravotné Sestry,Učiteľov,pracovníkov v stavebníctve, kuchári, riadok pracovníkov a reštaurácie, obsluhujúci personál atď.

5, Miest, ktoré si vyžadujú dlhšom sedení: administratívni pracovníci,ovládačov atď.

6, Niekto, kto trpí Kŕčové Žily, Opuchy, Plantárna Fasciitis atď.

Produkty Špecifikácia

Výrobky názov: kompresné ponožky

Úroveň kompresie: prvá úroveň (20-30mmHg)

Kategórie produktu: Tlak ponožky

Farba : ako na obrázku

Veľkosť : S / M, L / XL, XXL

Produkt Kategórie: ponožky pre Dospelých

Hrúbka: Stredná

Textílie: Nylon

Hlavné textílie zloženie: nylon

Funkcia : Tvarovanie, valivé

Vhodné pre rodiny sezóna: jar, jeseň, zima, leto

Štýl: Šport

Akú Úroveň si vybrať?

Prvá úroveň (20-30 mmHg): je vhodný pre prevenciu zdravia ľudí. Napríklad, učitelia, dopravná polícia, zdravotné sestry, lekári, kozmetička, nakupovanie, príručky, atď., a tieto ponožky sú vhodné aj pre prvé príznaky, ako žilovej nádob s mierne Dolné končatiny, stojaci krát príliš dlho, že pocit Bolesti

Úroveň 2 (30-40mmHg): Pre tých, ktorí majú jasné príznaky v dolných končatín a sú sprevádzané nohu nepríjemné pocity (napr. bolesť končatín, únava, opuch a ekzém, kŕče, tŕpnutie, pigmentácia, atď.), pri zápaloch žíl, tehotné, po saphenous žily excision, a trombózy syndróm.

Úroveň 3 (40-50mmHg): Vhodné pre ľudí s vysokým opuch, poznať pokožky, a nezvratné lymphedema.

Štítky: bavlnené ponožky žena, ms jogy ponožky, kompresné ponožky medica, im kompresné pančuchy, darček sestra, muž sestier, trek ponožky ženy, lekár, zdravotná sestra hodinky, ponožky basketbal, muži sexy body.

  • Prst-oddelené: No
  • vhodné pre rodiny sezóna: Leto, Zima, Jar, Jeseň
  • Hlavné textílie zloženie: Nylon
  • Hadica Výška: Koleno-Vysoká
  • Farba.: ako obrázok
  • Textílie meno: nylon hodváb
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pohlavie: ŽENY
  • Veľkosť: S/M,L.XL
  • Funkcia: Proti treniu

Súvisiace produkty