Titánové Zliatiny Módne Luxusné bez obrúčok Super Svetlo, Lupa " Rámy Muži Ženy Krátkozrakosť Okuliare Rx môcť Okuliare Najvyššej Kvality
Titánové Zliatiny Módne Luxusné bez obrúčok Super Svetlo, Lupa " Rámy Muži Ženy Krátkozrakosť Okuliare Rx môcť Okuliare Najvyššej Kvality
Sku: g2868
(0 Recenzie)
Novinka

€11.05 €17.00

Popis:

Titánové Zliatiny Módne Luxusné bez obrúčok Super Svetlo, Lupa " Rámy Muži Ženy Krátkozrakosť Okuliare Rx môcť Okuliare Najvyššej Kvality

Úplne Nové.Top Kvality.Nenechajte Si Ujsť Ich!!! Materiál:Zliatiny Titánu

Farba:Čierna/Kovová/Zlato/Striebro

Stav:Úplne nový Objektív veľkosť:53 mm Most:18 mm Chrámu:136mm

Vertikálne:28 mm Rám W idth:138mm

Pred zakúpením tejto položky,uistite sa, prosím, ak tento rám vhodný pre vás,údaje z merania pozrite si prosím ranu graf.

Čierna

Kovová

Zlato

Striebro

O nás

Boli sme predávali od roku 2010 a nachádza sa v Číne. Špecializujeme sa na módne výrobky. Naším cieľom je poskytovať konkurencieschopné ceny a vysokú kvalitu výrobkov, rýchle dodanie a skvelý zákaznícky servis pre našich zákazníkov.

Ak chcete viac, výber,Prosím, navštívte náš obchod. Doprava

* Tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po obdržaní platby.

* Pre zákazníkov z USA,Veľká Británia,Austrália a Kanada,tovar bude dodaný prostredníctvom e-paketové z Číny s sledovania,zvyčajne to trvá 7 až 15 dní príchodu,ale dodacia lehota bude závisieť od cieľov a iných presné faktory môžeme " t kontroly.

*Pre zákazníkov z väčšiny krajín,zvyčajne to trvá 15-40 dní príchodu,ale dodacia lehota bude závisieť od cieľov a iných presné faktory môžeme " t kontroly.

* Vieme poslať položky podľa vášho bydliska za predpokladu, tak prosím, uistite sa, že váš príjem adresu, pred nákupom.

* Ak kupujúci nedostali položky po čase, ako sme prisľúbili, prosím, kontaktujte nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu alebo nahlásiť akýkoľvek spor.

Ak kupujúci potrebné, EXPRESNÁ DOPRAVA, poteší kontaktu s nami a to potrebuje príplatok za poštovné. Podmienky predaja chceme, aby váš online zážitok z nakupovania byť bez rizika. Myslíme si, že vás bude milovať nášho tovaru a pochopiť, že je niekedy ťažké kúpiť položky, bez toho by v skutočnosti byť schopní cítiť, z tohto dôvodu a ako súčasť nášho 100% spokojnosť zaručená alebo vaše celé peniaze späť . Ak nie ste spokojný s nákupom, z akéhokoľvek dôvodu, jednoducho zaslať späť k nám do 14 dní od doručenia, vám vrátime plnú sumu kúpnej ceny (pôvodné prepravné poplatky nie sú refundovateľné) alebo exchange. Všetky žiadame, je, aby ste nás e-mailom na návrat povolenie číslo. Prosím, uistite sa, že položka je v rovnakom stave, ktorý ste obdržali. Kontaktujte nás, Ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás cez správu.

Štítky: rám muž, betsion, sklo čítať, lupa " kolo, titán tr90, rám skla mužov, rám skla, rám titanium, abl, lupa " rám ženy.

  • Pohlavie: Unisex
  • Názov Značky: betsion
  • Vzor Typ: Zviera
  • Materiál Rámu: ZLIATINY
  • Číslo Modelu: 51
  • Položka Druh: Okuliare Príslušenstvo
  • Okuliare Príslušenstvo: RÁMY

Súvisiace produkty