Čierny Ručný Bidet Wc Postrekovač, ABS Hygieny Postrekovač Set Baby Plienky Látkové Postrekovačov Bidet S Hadicou a Držiteľ
Čierny Ručný Bidet Wc Postrekovač, ABS Hygieny Postrekovač Set Baby Plienky Látkové Postrekovačov Bidet S Hadicou a Držiteľ
Sku: g28761
(2 Recenzie)
Novinka

€14.25 €16.96

Popis:

Technické Špecifikácie:

Farba: Matná Čierna

Materiál: SUS304 Nehrdzavejúcej Ocele

Ovládanie Typ : Trigger Nastaviteľné

Závit Veľkosť : 1/2in (20 mm)

Funkcie:

ŤAŽKÁ BIDET POSTREKOVAČ: Tento bidet postrekovač pre wc je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, aby sa zabránilo korózii a oxidácii. Povrch je leštený, aby sa zabránilo poškriabaniu a lesk uchovávania. A nerezové prevedenie je atraktívny doplnok k našej kúpeľni.

T-VENTIL ADAPTÉR: Keramická kartuša, ovládanie vody NA-OFF a tlaku, to je bezpečné a zdravé, je ideálny pre domácnosti s deťmi.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: YVery jednoduchý na inštaláciu a môžete sa naučiť, ako používať bidet postrekovač pre wc v krátkom čase.

VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE: Ako bidet postrekovač s prislusenstvom na wc, tieto sú skvelé pre čistenie wc a niečo vo vašej kúpeľni na dosah, ako látkové plienky, zvieratá, deti, osobná hygiena, čistenie podláh, atď.

Obsah Balenia:

1x Ručný Bidet Postrekovač Nastaviť

Upozornenie:

1. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.Pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Farba môže mať rôzne ako rozdiel displej,pls pochopiť.

Štítky: čakať na postrekovač, sprcha wc, visel wc, bidet zmiešavač, bidety sedadla, bidet čierna, bidet sprej držiteľ, bidet, bidet cestovanie, ručnou sprchou, wc.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Názov Značky: Xueqin
  • Ťuknite na položku otvor: Jednootvorová
  • Spary Typ: Horizontálne

Súvisiace produkty