Zawaland Deti Kreslených Mačka Veľké Ústa Masku, Ochranné PM2.5 Masku na Tvár Anti-UV Úst-utlmiť Umývateľný protiprachová Maska s 2 Filtre
Zawaland Deti Kreslených Mačka Veľké Ústa Masku, Ochranné PM2.5 Masku na Tvár Anti-UV Úst-utlmiť Umývateľný protiprachová Maska s 2 Filtre
Sku: g28830
(2 Recenzie)
Novinka

€2.95 €5.18

Popis:

POZNÁMKA

Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu. Dieťa Maska Proti Prachu Úst Maska PM2.5 Kid Masku na Tvár Funkcie: Pohlavie:unisex Veku:Dieťa, Materiál:Polyester, Vzor, Typ:Tlač Popis: 1. Materiál: Polyesterová tkanina, mäkký, priedušný;umývateľný a opakovane použiteľné 2. Karikatúra tlače vzor, 3D dizajn, módne a roztomilý 3.2-ochranné vrstvy na filtrovanie, účinne blokuje škodlivé látky, čo umožňuje deťom, aby sa voľne dýchať 4. . Nastaviteľné visiace uši, znížiť ucho tlak, pohodlné na nosenie

Package zahrnuté: 1x Maska x 2 Filtre Veľkosť:17.5cmx13cm Poznámka: 1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Filter Tipy:

1. Filtre nie sú umývateľné, odporúča sa používať 1 filter pre 3-7 dní. Ak sa nachádzate v prostredí s závažné znečistenie ovzdušia, odporúča sa nahradiť ju za 3 dni.

2. Ak filter je kontaminovaný cudzích predmetov, olejové škvrny, atď., prosím, vymeňte ho v čase.

3. Ak máte problémy s dýchaním, nie je vhodné na používanie masky.

4. Masky nie sú, odporúča sa, ak je riedky vzduch alebo keď spí.

1 .Akceptujeme AliPay na Západ Únie, Moneybooker a TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 .Všetky produkuje mať na sklade. Môžete zaplatiť priamo. Prosím, kontaktujte nás do 24 hodín, ak máte akékoľvek problémy za úhradu.

1 . Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR.

2 . Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím, kontaktujte nás bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám dobré riešenie. Negatívna spätná väzba nemôže vyriešiť všetky problémy, ak nevieme veci.

Zawaland je jedným z popredných dodávateľov v ženy módneho priemyslu. Známy pre jeho vintage-inšpirovaný módou, ako sú ženy sukne, ženy šaty, topy, príslušenstvo a pod., poskytuje vzrušujúce a zapojenie on-line nákupný zážitok pre každého v hľadaní vintage móda pre ženy.

Založená od roku 2013 , BunniesFairy sa teší viac ako 6 rokov poskytovať našim zákazníkom vysoko kvalitné a starostlivo vybrané a dobre-ceny, autentické dobové oblečenie a doplnky.

Po integrácii priemyselné reťaze Návrh, Výrobu, Kontrolu Kvality, Dodávateľského Reťazca a Zákaznícky Servis v roku 2015, BunniesFairy je schopný loď unikátne predmety z pôvodného dizajnéri zákazníkov po celom svete s rýchle dodanie.

Zawaland sa stará o svojich zákazníkov najviac a vždy sa usilovala o 100% spokojnosť zákazníka. Ak máte akékoľvek otázky, nenechajte sa kontaktovať s nami. Vitajte nakupovanie v BunniesFairy! Vaša spokojnosť je náš veľký úspech.

Štítky: mačka tričko, mačka kožené maska, veľké ústa prípade, costume, dieťa mačka oblek, mačka maska žena, mačka maska na ústa, blúzka mačka, veľké ústa t tričko, mačka maska.

  • Materiál: Spandex
  • Bezpečnostný štandard: ŽIADNE
  • Pôvod: Čína (Pevninská Časť)
  • Trieda ochrany: ŽIADNE
  • Vzor Typ: Tlač
  • Pohlavie: CHLAPCI

Súvisiace produkty