Modifikovaná Sínusová Vlna Napätia 1200W 2600W DC 12V Do AC 220V Auto Power EÚ Zásuvky Invertorový Nabíjač Converter Adaptér pre Auto Domov
Modifikovaná Sínusová Vlna Napätia 1200W 2600W DC 12V Do AC 220V Auto Power EÚ Zásuvky Invertorový Nabíjač Converter Adaptér pre Auto Domov
Sku: g28929
(2 Recenzie)
Novinka

€24.65 €41.09

Popis:

Auto menič je mimoriadne kompaktné a prenosné, a predstavuje nový trend vysoko frekvenčné meniče. Či už je to spojené s vozidlami alebo inými 12V napájanie, môže poskytnúť bezpečnú a spoľahlivú AC napätie pre elektrické zariadenia, ako napríklad TV, DVD stroje, atď. To prichádza s radom funkcií slúžiacich na ochranu, chráni converter, batérie a elektrické spotrebiče, efektívne v preťaženie štátu.

Funkcie:

700W auto menič, s 1200W okamžité vysoké špičkový výkon, previesť DC 12V do AC 220V / USB DC 5V, stabilné a presné výstupné napätie.

AC zásuvky a USB porty. Hrajú 1 univerzálny AC zásuvky a 1 USB nabíjací port, skvelé pre nabíjanie notebooku, DVD prehrávač, auto chladnička, auto vysávač, herné konzoly, TV, DVD prehrávače, svetlá, iPad, smartphone, a iné elektronické zariadenia.

Digitálny displej. Prísť s LCD obrazoviek môžete automaticky sledovať a zobraziť kapacita batérie, vstupné napätie výstupná frekvencia, výstupné napätie a výstup vlna typu.

Inteligentné ovládanie teploty a menej tepla. Tento menič prijíma vysoko kvalitného hliníka shell a je postavený v tichej regulácia teploty ventilátor, keď invertor spustí ventilátor sa spustí automaticky. Keď invertor dostane vyššia teplota, ventilátor bude bežať rýchlejšie, získať high-speed odvod tepla.

Bzučiak alarm. Postavený-v bzučiak prístroj, keď sa kapacita batérie je nižšia ako 20% a napätie je príliš nízke/vysoké, bude to robiť výstražný zvuk upozorniť používateľa.

Vysokú mieru konverzie. Viac ako 90% konverzný kurz, nízke straty, energeticky úsporné a bezpečnejšie používať.

Plnú ochranu. Vstavaný cez teplota ochrany, po elektrickej ochrany, ochrany nízkeho napätia, nadprúdová ochrana, preplatok ochrany, viac-absolutórium ochrany a skratu ochrana, bezpečné a spoľahlivé.

Poznámka:

Pre DC 12V a auto LEN, nie je aplikované pre DC 24V a lietadlo použitie.

Prosím, nenechávajte menič je v polohe ZAPNUTÉ, zatiaľ čo vaše auto sa vypne.

Vyhnúť uvedenie meniča do slnečného žiarenia priamo alebo vedľa materiály citlivé na teplo na ochranu invertora, z prehriatiu.

Vezmite prosím na vedomie, zariadenia príkon použitie Pozor! Nepoužívajte vysoký výkon elektrického zariadenia, napríklad sušiče vlasov, mikrovlnná rúra, železné rúry, elektrické ohrievače, kulmy, atď.

Špecifikácia:

Typ: Auto, Invertor A Konvertor

Materiál: Hliník

Množstvo: 1 ks

Farba: Zlatá

Vstupné Napätie: DC 12V

Výstupné Napätie: AC 220V ± 10% 50 hz

USB, Výstup: DC 5V-2.1

Menovitý Výkon: 700W

Špičkový Výkon: 1200W

Výstupný Tvar Vlny: Modifikovaná Sínusová Vlna

Obvod Topológie: Plný Most Typ

Low Battery Alarm (bez zaťaženia): DC 11V+/- 0.5 V

Vysoká Battery Alarm (bez zaťaženia): 15V DC+/- 0.5 V

Nízky stav Batérie Vypnutie (bez zaťaženia): DC 9V+/- 0.3 V

Vysoká Batérie Vypnutie (bez zaťaženia): 16V DC+/- 0.5 V

Vrchol Efektívnosti: >92%

Viac Ako Teplotná Ochrana: Áno

Vstavaný Chladiaci Ventilátor: Áno

Č zaťažovací Prúd Nakresliť:

Štítky: pre domáce, zásuvky usb na stenu, 50 watt invertor, auto gadget, 12v batérie, nabíjačku na motocykel, zmeniť, jednotky usb flash, 12v motocykel usb, 24vdc 12v dc nabíjačky, stick usb.

  • Výstupná Frekvencia: 50hz
  • Pätica Typu: eú zásuvky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Displej: LED digitálny displej
  • Druh: DC/AC Invertory
  • Názov Značky: TiOODRE
  • Výstup hd: Modifikovaná Sínusová Vlna
  • Certifikácia: CE, ROHS
  • Miera Konverzie: 95% alebo viac,
  • Menovitý výkon: 1200W 2600W
  • Napätie: DC 12V 24V to 110V 220V

Súvisiace produkty