Pirát Vedro Meč Hra 3D Puzzle Party Hry, Zábavné Hračky Deti Piráti Hra Dekompresný Zložité Barel Plug
Pirát Vedro Meč Hra 3D Puzzle Party Hry, Zábavné Hračky Deti Piráti Hra Dekompresný Zložité Barel Plug
Sku: g29094
(4 Recenzie)
Novinka

€2.67 €4.17

Popis:

Zložité Barel Plug Meč Hra Krízy Vedierko

To je skvelá hračka, že by ste mohli zdieľať s rodinou alebo firends. Každý segment má úvod o tom, ako hrať. Veľkosti S:9*6*6typ M veľkosť:13*9*9 cm L veľkosť:21*14*14 cm Vydania veľkým tlakom, čo život plný happy Upozornenie: dávajte pozor, ako jeden zlý pohyb pošle čierne fúzy pirát lietania nemám strkať hlavu na sude vyššie, keď sa hrá, inak bounce hračiek bude bolieť oči detí nedovolí hrať hračka v neprítomnosti dospelých sprevádzať

POZNÁMKA

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

O Platbu

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Golstroj.sk. Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Golstroj.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s položkami.Budeme ocenil na vás.ak nám poskytnete 5 žiariace hviezdy a zdieľať váš dobrý pocit, alebo zdieľať krásne skutočné fotografie.Vaša pozitívna spätná väzba bude veľmi užitočné, aby sa nám a nový kupujúci. A neváhajte nás kontaktovať, ak tam je nejaký problém s ste tovar, budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy.

Štítky: rada šach, las puzzle, hra, narodeniny party decor, plyšové, dieťa montessori, minecraft hračka, análny, muž šál, tarot paluba.

  • Certifikácia: Európa certifikované (CE)
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: 5-7 Rokov

Súvisiace produkty