20 g Zeleného Svetelného Farba Glow in the Dark, Fluorescenčné Farby na spoločenské Nechty Dekorácie Halloween
20 g Zeleného Svetelného Farba Glow in the Dark, Fluorescenčné Farby na spoločenské Nechty Dekorácie Halloween
Sku: g29122
(4 Recenzie)
Novinka

€2.49 €4.08

Popis:

20 g Zeleného Svetelného Farba Glow in the Dark, Fluorescenčné Farby pre Strany Nechtov Dekorácie, Umelecké potreby Fosfor Farba Akrylová Farba

Veľkosť: 20 gramov na fľašu

Zloženie:syntetické živice alebo emulzie, skladovanie energie luminiscenčných materiálu a iný materiál, netoxické neškodné, č rádioaktívne.

Funkcie: Sacie light emitting čas 10-20 minút môže svietiť v tme po dobu 6 hodín.

Použitia: Intenzita farby sa používa hlavne pre stavebníctvo, dekorácie, reklama, dopravné značky, umelé krajiny, a môže byť tiež použitý ako svetelné znamenie pre hotely, nákupné centrá a zvláštne príležitosti, ako aj pre low-level núdze.

Poznámka: Vzhľadom na chladné počasie podmienok, ktoré môžete získať nejaké suché produktov, prosím, pokúste sa ich v teplej miestnosti (teplota vyššia alebo rovná ako 22℃) na 24 hodín alebo pridať trochu teplej vody uvoľniť. Ak to nepomôže, prosím, kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste spokojní riešenie.

Štítky: umenie kompresora, hlina polym, záložku, pictur, tmavé štýl, umenie maľovať nechtov, šaty zelené, flower nail zábal, farba, acryl nastaviť farby.

  • Číslo Modelu: -YGQ-
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Balenie: Voľné

Súvisiace produkty