RC Crawler Automatické Simulované Naviják Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Systému Detí Prenosné Interaktívne Prezentovať na 1/8 Auto
RC Crawler Automatické Simulované Naviják Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Systému Detí Prenosné Interaktívne Prezentovať na 1/8 Auto
Sku: g29127
(1 Recenzie)
Novinka

€16.75 €27.01

Popis:

RC Auto Dvojitý Motorový Navijak s 3 Kanálové Diaľkové Ovládanie a Manuálne Pripojenie Drôt Prepnúť na 1/8 RC Auto Crawler

Popis:

1. Diaľkové ovládanie model navijaku je navrhnutý s dvojitým motory, ktorá je silnejšia, spoľahlivejší a jednoduchší na použitie.

2. Dual motora, navijak je určený pre 5-11V široký pracovné napätie a je vybavený adaptér batéria pre splnenie rôznych požiadaviek.

3. Toto auto navijaku je špeciálne navrhnuté na 1 / 10 diaľkové ovládanie, horolezectvo a 1 / 8 diaľkové ovládanie horolezectvo.

4. Tento dvojitý motor automatické kovové diaľkový ovládač môže byť použitý na pretiahnite objekty uviazol v bahne alebo iné diaľkové ovládanie vozidiel.

5. Tento model auta, naviják úplne simuluje výkon skutočné auto, ktoré vám môže priniesť viac príjemný zážitok.

Funkcia:

Jednoduchá inštalácia a trvanlivé.

Nezmontované auta, jednoduchá inštalácia.

Vhodné pre HSP RedCat traxxas Tamiya HPI rc4wd axiálne.

Špecifikácia:

Materiál: kompozitný materiál

Farba: ako na obrázku)

Množstvo: 1 sada

Poznámka: prosíme, venujte pozornosť veľkosti, to je na diaľkové ovládanie automobilu, nie skutočné auto.

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 Nastavte X RC Auto Príslušenstvo

Štítky: lano navijaku, crawler naviják, letových prístrojov simulator, brp can am outlander 1000 xmr, ovládať elektrický naviják, diaľkové naviják, 110 crawler, rc crawler 115 príslušenstvo, elektrická mini navijak, zadarmo rc simulátor.

  • Použitie: Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: RC Auto Príslušenstvo
  • Materiál: Plastové
  • Certifikácia: CE

Súvisiace produkty