Deti Baby Montessori Drevené Klip Korálky Prútika Korálky Puzzle Dosky Ruky Mozgu Školenie Učenie Matematika Hra Raného Vzdelávania Hračka
Deti Baby Montessori Drevené Klip Korálky Prútika Korálky Puzzle Dosky Ruky Mozgu Školenie Učenie Matematika Hra Raného Vzdelávania Hračka
Sku: g29477
(0 Recenzie)
Novinka

€9.54

Popis:

Ďalšie Produkty:

Deti Baby Montessori Drevené Klip Korálky Prútika Korálky Puzzle Dosky Ruky Mozgu Školenie Učenie Matematika Hra Raného Vzdelávania Hračka

Podrobnosti:

IDEÁLNY PRE VAŠE dieťatko: Začať stavať smart mysle právo vzdelávacie hračky. Jasné, interaktívne hračky, zlepšia strane zručnosť, môže sa inšpirovať fantáziu detí, ako aj podporovať ich fyzického a duševného rozvoja.farby uznanie a zručnosť v prstoch, zatiaľ čo zapojenie malé mysle.

BEZPEČNÝ A PRIRODZENÝ: Tieto drevené bloky sú vyrobené z zdravé a prirodzené, non-jedovaté, šetrné k životnému prostrediu vodou riediteľné farby. Má veľmi dobrú veľkosť, je dimenzovaný pre dieťa grip, a je ľahký.

PODPORUJE HAND-EYE KOORDINÁCIOU A NÁPADITÉ HRAŤ: je To nádherný Vzdelávacie tvar hračky pre batoľatá, pomôžte deťom učiť tvary, farby, počítanie a hand-eye koordináciou.Skvelé batoľa hračky pre 4-6 ročných chlapcov dievčatá.

ROZVÍJAŤ ŽIVOTNÉ ZRUČNOSTI: nechajte vaše dieťa naučí používať prútika, lyžice a kliešte prostredníctvom hry. Pomocou prútika a klipy na klip korálky, dal korálky do drážky panel, a uplatniť svoje dieťa ruka-oko koordináciu a pohyby rúk.

DOBRÝ DARČEK: krásna farba táto krásna drevená hračka je veľmi atraktívne pre deti. To je najlepšou voľbou pre raného vzdelávania hračky a je ideálny konečným darom.

Popis Výrobku:

Vzdelávacie Hračky Funkcie:

Učí skoro počet schopnosti, vzorovanie, riešenie problémov a vizuálne spracovanie a viac.

Pinzetou upevňovať zručnosť v prstoch a triedenie kariet poskytnúť Vizuálnych podnetov, ktoré podporujú úspech.

Kultivovať logické myslenie, schopnosť a priestorové myslenie schopnosť.

Praxi pomocou prútika, lyžice, a klipy sa osvietil hračky.

Špecifikácia:

Materiál: drevo, platinum silicone

Farba povrchu materiálu: ekologické vodou riediteľné farby

Veľkosť:

Stravovanie: 22 x 22 x 2 cm / 8.66 x 8.66 x 0,79"

Misa: 3 x 7 cm / 1.18 x 2.76 palec

Tyčinky: 18 x 0,5 cm / 7 x 0.2 palec

Lyžica: 13 x 0,5 cm / 5.12 x 0.2 palec

Klip: 15 x 1 cm / 5.9 x 0.39 palec

Perličiek: 1.8 x 1,8 cm / 0.7 x 0.7 palce

Korálky majú 7 farieb, každá farba má 11pcs

Balenie Obsahuje:

1 Nastavte x Raného Vzdelávania Prútika Korálok Hračky

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: montessori drevené okno, gymnast, hra, montessori strom box, apple červ, montessori bludisko box, candy s pokladom, bezšvové top ženy, 3d model mozgu, montessori bloky box.

  • Upozornenie: pozrite si detail
  • Certifikácia: Čína certifikované (3C)
  • Číslo Modelu: Skoro Vzdelávania Prútika Korálok Hračky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: 2-4 Rokov
  • Tému: Zvieratá & Príroda

Súvisiace produkty