Obchodné 25 Otvory mini holandský palacinky, mini palacinka maker,mini palacinka Poffertje gril stroj palacinka stroj
Obchodné 25 Otvory mini holandský palacinky, mini palacinka maker,mini palacinka Poffertje gril stroj palacinka stroj
Sku: g29953
(0 Recenzie)
Novinka

€112.24 €280.60

Popis:

Pripojte typ:

stroj detaily:

NÁVOD NA POUŽITIE

1. Pred použitím vášho Stebėtų Baker prvýkrát, odstránenie prachu z prepravy utierkami dosky s vlhkou handričkou. Odstráňte všetky ochranné papierom a baliaci.

2. Zapojte kábel do 110V AC zásuvky. Spínač On/Off Prepínač do polohy "On". Otočte "regulácia Teploty Dial" do 230°C. zelené otepľovanie indikátor bude teraz zapnite.

POZNÁMKA: pri prvom použití vášho stebėtų maker, môže mať mierny zápach a môže dym trochu. Je to normálne a bežné vykurovacie zariadenia.

3. Keď svetlo sa vypne jednotka dosiahol požadovanú teplotu a je teraz pripravený na použitie.

PAMÄTAJTE si: Keď svetlo je zapnutá, jednotka je vykurovanie, keď svetlo sa vypne jednotka dosiahol požadovanú teplotu. Toto sa môže vyskytnúť počas pravidelného používania kým stroj udržuje požadovanú teplotu.

4. Pred pečením prvý Stebėtų dňa, použite pečivo kefa ľahko kabát hornej a dolnej stebėtų ikony s rastlinného oleja, alebo rozpusteného skrátenie na zníženie rizika Stebėtų lepenie na mriežke raz uvarené. Teflónové pečenie sprej funguje dobre na tento účel.

POZNÁMKA: Toto sa opakuje každých pár dávkach Waff le .

5. Naberačka len dosť cesto vyplniť nižšie mriežku tak, že píkov siete sú úplne pokryté.

TIP: trvá približne 1/3 šálky cesto vyplniť každú Waff le mriežky a mal by vyzerať podobne ako na tomto:

Čistenie:

1. Nechajte Stebėtų Baker úplne vychladnúť predtým, než začnete vykonávať akékoľvek čistiace postupy.

2. Uistite sa, že Stebėtų Baker odpojený od zdroja napájania.

3. Pomocou suchej tkaniny odstrániť všetky zvyšné potraviny častice.

4. Ak potravín častice stále používať neabrazívnym čistiacim prostriedkom. NIKDY NEPOUŽÍVAJTE SAPONÁTY, KTORÉ OBSAHUJÚ LÚH SODNÝ. To zničí dosky.

Poznámka:Ak chcete používať ocean shipping spôsoby, prosím, kontaktujte nás.Ak chcete zmeniť parameter stroja, prosím, kontaktujte nás.

Záruka:

Záruky počítača je na 1 rok, pretože stroj je zaslané.

Poznámka:

1.Bude kontrolovaný náš profesionálny technik pred odoslaním z nášho skladu. Sme 100% zabezpečiť dobré bude kvalitné a starostlivo skontrolujte pred odoslaním si,prosím, uisťujeme vás, na vás .

2.O dodacia lehota:zabezpečíme dopravu za vás okamžite,ale ak dosiahnuť sviatky,víkendy,a iné oneskorenie dodania čas.Dúfam, že sa môžeme navzájom komunikovať a môžeme predĺžiť čas doručenia pre vás.

3.O prepravná metóda:Sme vám vybrať vhodný spôsob dopravy, podľa hmotnosti tovaru a rozmer.Ak tovar hmotnosti nad 90 kg odporúčame vybrať ocean shipping spôsob ušetriť náklady.Môžeme tiež rešpektovať vaše výber hraničiť spôsobu doručenia.

4.Doprava:

A. Zvyčajne používame DHL/ Fedex/ UPS/TNT/EMS, ktorý bude trvať asi 5-15 dní, do väčšiny krajín.Pre Brazília budeme používať EMS, ktorý je zákazníkom jednoducho dostanete tovar. Budeme loď vašej objednávky cez FedEX/DHL/UPS/TNT podľa aktuálnej situácie bez oznámenia vopred, napr. ak ste zvolili DHL doprava zadarmo, môžeme loď spoločnosťou UPS/TNT alebo iné podobné express courior ! Ak je vaša adresa patrí do vzdialenej oblasti Fedex/DHL/UPS/TNT , je zákazník povinnosť platiť remore oblasti poplatok, othewise nie je možné lode von.

B. nie Sme zodpovední za žiadne colné/import dane alebo DPH spôsobené v prípade kupujúcemu na jeho krajiny,

C. Brazílii, Ukrajine a Rusku zákazníkov sú navrhol zvoliť EMS prepravu spôsobom. to bude stáť 1 mesiac viac alebo menej, aj ak sa rozhodnete pre tento. Platenia dane je povinnosť medzinárodných kupujúcim, kupujúci by mali konzultovať ich miestne zvyky, koľko daň sa bude.

Naše výroby:

Výrobné dielne:

Po predaji a zárukách a vrátiť:

1. ak zákazník môže priviesť späť a zašlite nám rozbité časti, ktoré používajú menej ako jeden rok. Budeme vymieňať nové diely a poslať na kupujúcich.

2. vždy, keď usmernenie potrebnej pomoci ,Wewill splniť svoju silu, aby to a dopisoval školenia práce sú k dispozícii v továrni .

3.raz sa stretol s problémom ,lepšie povedať reagoval predaja s dôkazy ...My poradiť s fotkami, ktoré si späť až silno. Môžeme pripraviť náhradné diely v ďalšej objednávke opakovane. Ak je naliehavo potrebné, kuriérska poplatok fúzy kupujúcim.

4. Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

V prípade, že položka je chybný, prosím, informujte nás, a to do 3 dní od doručenia a poslať do prebehol fotografie.

Štítky: panini stlačte, holandský palacinka maker, jeden sendvič gril, maslo zmiešavač, arepas gril elektrický, smrť hviezda ice, vytvorili palacinky, poeles crepes, rámec obchodných, waffl maker.

  • Číslo Modelu: HT-25B
  • Funkcia: Vstavaný Kábel Zábal
  • Výkon (W): 1750W
  • Certifikácia: CE
  • Vymeniteľné Dosky: Stebėtų Maker
  • Klasifikácia: Stebėtų Tvorcovia
  • Názov Značky: HPH2O
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty