Veľkoobchod Nový Silnejší 850nm Laser, Baterka Nočné Svetlo 200-400m Vzdialenosť
Veľkoobchod Nový Silnejší 850nm Laser, Baterka Nočné Svetlo 200-400m Vzdialenosť
Sku: g30164
(2 Recenzie)
Novinka

€14.54 €15.31

Popis:

Espow-Prírodné Svetlo-Svetlo do vášho Života Espow bola založená v roku 2008. My sa špecializujeme sa na výrobu LED svetlo v Číne. Máme 10 ročné skúsenosti v tejto oblasti. Máme vlastné inžinier odboru, Formy workshop, vstrekovania Plastov workshop, Pairt dielne, Montážne dielne a QC oddelenie. Naším poslaním je váš súhlas je náš najväčší výkon! Vitajte na objednávku z nás! 1. Poskytujeme profesionálne osoba s vami komunikovať pred a po poriadku. 2. Poskytujú prísna kontrola kvality pre každú časť, každý proces pred exportom a 100% záruka na logistiku a položky kvality. 3. Poskytnúť optimálne riešenia systému na základe každého klienta špecifické požiadavky a miestne pobočky poveternostné podmienky. 4. Poskytujú kompletné post-predaj, servis, vrátane montáže, technické príručky a školenia. 5. Sme profesionálne továreň v Číne, všetky položky sú Pôvodné priame Veľkoobchodné Ceny .

Veľkoobchod Nový Silnejší 850nm Laser, Baterka Nočné Svetlo 200-400m Vzdialenosť Balenie Zoznam:

1 X Laser, baterka (Bez batérie)

Q1: ste výrobcu? Páči sa vám prijímame na mieru objednávky? Odpoveď: Áno, sme výrobca. S dizajnom tím, OEM a ODM objednávky sú veľmi vítané.

Q2: Keď budete dodávať tovar? Odpoveď: Približne 48 hodín po zaplatení. To závisí aj od množstva a či potrebujete formy tvorby.

Q3: Ako sa o kvalite výrobkov? A: Sme prísne kontrolovať každý detail produktov. Každý výrobok je kontrolovaná pred opustením továrne Q4: Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky? Odpoveď: zašleme spôsob dopravy, ako si vybrať, ak sa rozhodnete s sledovania, potom to bude mať poradové Číslo a môžete prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. Ak sa rozhodnete č sledovať spôsob dopravy, nebude mať poradové číslo, pls byť trpezlivý a čakať na 60 dní, sme úprimne dúfam, že to bude dorazí vás čoskoro. ak nie je včas, pls kontaktujte nás pre rozšírenie ochrany čas, ako obvykle, to dorazí 45-60 dní. Q5. Je produkt, rovnako ako fotografie? Odpoveď: Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami. Q6. Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka! Q7. Si zodpovedný za akékoľvek dane pri colné odbavenie? A: Prepáčte, nie sme responsoble za akékoľvek dane, v kupujúceho krajiny

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a iné oficiálne platby. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. 1.Prosím skontrolujte vašu adresu, pred uskutočnením platby.Ak chcete, aby sa akékoľvek zmeny ,prosím, láskavo kontaktujte nás čo najskôr, alebo zašleme tovar na adresu, ktorú ste nechali na objednávku, sú len informatívne. 2.Sledovacie číslo bude aktualizované na Ali-express akonáhle vaše položky, sa dodáva.

3. Nie sme zodpovední za všetky colné poplatky,dane alebo poplatky.Pre viac informácií kontaktujte prosím váš miestny alebo colnému úradu.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní., Plesase, kontaktujte nás okamžite na pomoc. Budeme odpovedať na e-mail do 24 hodín.

Upozornenie:Hoildays a víkendy nie sú zahrnuté v pracovných dňoch 1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. 1. Pozitívna spätná Väzba (5 hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité, Ak ste spokojní, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek.

Štítky: laserový ukazovateľ, 940 nm ir laser, kruh materiál, planetárium, bager na čítanie, 3d mačka lampa, led čítať svetlo 18650, nočné osvetlenie 18650, ir laser modul, vzťah na diaľku.

  • Tvar: Urob si sám
  • Energie: Dotyk
  • Príkon: 0-5W
  • Batérie: 18650 (nie je súčasťou)
  • Certifikácia: ROHS
  • Druh: Nočné Svetlo
  • Je Potrebné Batérie: Áno
  • Zdroj Napájania: Nabíjateľná Batéria
  • Materiál Telesa: ABS
  • Certifikát: CE, ROSH, PSE
  • Je Batérie Pribalené: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Napätie: Other
  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Je Žiarovky Zahrnuté: Áno
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Typ Batérie: 18650
  • Číslo Modelu: 940 nm/850nm
  • Použitie: Tiesňové
  • Názov Značky: ESPOW

Súvisiace produkty