Multi-Účel Mäkká Mikrovlákna Toaletný Elektrické Feather Duster Multifunkčné Mäkká Mikrovlákna Prachu Čistiaci Štetec Pre Domáce
Multi-Účel Mäkká Mikrovlákna Toaletný Elektrické Feather Duster Multifunkčné Mäkká Mikrovlákna Prachu Čistiaci Štetec Pre Domáce
Sku: g30635
(2 Recenzie)
Novinka

€4.24

Popis:

Prach je všade a pravidelné oprašovače z peria len šíriť prachu okolo, zatiaľ čo čistením s handričkou a poľský nábytok je časovo náročný a prácny!

Teraz môžete power clean vášho domova rýchlo a jednoducho s Multi-Purpose Mäkká Mikrovlákna Duster . Toto motorové prachu palička má všetky ťažkú prácu za vás, odstránenie prachu na polovicu času. Stačí stlačiť tlačidlo a začnite prachu! Vylúčenie tých, prachu zajačiky skrýva v ťažko prístupných oblastí raz a pre všetkých.

Super-mäkká prachu hlavy sú jemné a vhodné na všetky povrchy. Nespĺňajú fit akéhokoľvek tvaru a priestoru, takže upratovanie hračka. Vďaka elektrostatický náboj, štetiny prilákať a pasce prachu s ľahkosťou!

Po dokončení čistenia, jednoducho opláchnite prach na hlavu a nechajte voľne vyschnúť. Vaše prachu hlava je rovnako ako nové a pripravení riešiť vaše ďalšie neporiadok. Multi-Účel Mäkká Mikrovlákna Toaletný používa AA batérie (, ktoré NIE sú zahrnuté.)alebo môžete vybrať, nabíjateľná nastaviť(EÚ, AÚ USA, veľká BRITÁNIA PLUG je k dispozícii na výber ). Motorizované prachu prútik Robí ťažkú prácu za vás Prachu hlavy prilákať a pasce prachu Super-soft prachu hlavu spĺňa všetky tvary sa Hodí v ťažko čítať miesta Bezpečné pre všetky typy povrchov Jedno-tlačidlo na prevádzku Opakovane prachu hlavy batériový – 4 AA batérie nie sú súčasťou Nabíjateľná nastaviť vybraný- (EÚ, AÚ USA, veľká BRITÁNIA PLUG je k dispozícii na výber). Funkcie:

Materiál:ABS

Veľkosť: 28*15*8 cm

hmotnosť: 462g Package zahrnuté:

1 x Multi-Purpose Mäkká Mikrovlákna Toaletný POZNÁMKA: Vzhľadom na rôzne monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Štítky: renault duster, jzn pneumatické, motor logan, dupont náplň pera, automatické mikrovlákna duster, mikrovláknovú sprej čistič, fialová feather duster, elektrické prachu metly, veľké feather duster, kefa na čistenie elektrických prachu.

  • Použitie: Flanelové
  • Toaletný Hlavu Materiál: Mikrovláknovú
  • Toaletný Tvar Hlavy: Elipsa

Súvisiace produkty