12Pcs 14 16 18-Palcové Laminát Kuše Skrutky 3" TPU Veje Ploché Nock Strieľať Lov Zviera Lukostreľbe Luk Vonkajšie Doprava Zadarmo
12Pcs 14 16 18-Palcové Laminát Kuše Skrutky 3" TPU Veje Ploché Nock Strieľať Lov Zviera Lukostreľbe Luk Vonkajšie Doprava Zadarmo
Sku: g30658
(1 Recenzie)
Novinka

€15.29 €16.99

Popis:

Dĺžka šípky hriadeľa (nie zahŕňajú vložiť bod a nock): 14" 16" 18" pre vášho výberu

Materiál: laminát

Veje: plastové (môže byť ohnuté počas prepravy môže obnoviť s 80 °C horúce vody)

Vonkajší Priemer: 8 mm

Vnútorný Priemer: 6 mm

Nock: ploché nock

Miesto: 100 zŕn s vložkou

Pozor!

Pomocou šípky, streľba rada zníži životnosť to. Aj keď to nespôsobí šípku pól výbuch, keď to streľba na palube však, že bude spôsobené broadhead doľava na široký a je veľmi ťažké, vytiahnuť ho dokonca použiť svorku.

doprava po celom svete:

Doprava zdarma na celom svete,ale prepravu spôsobom závisí od množstva,budeme loď malé množstvo, aby thru doporučenou poštou letecky,loď väčšie objednávky cez EXPRESS.Obe sú zadarmo.

platby:

Akceptujeme Alipay A T/T platby.Platba musí byť daný v priebehu 5 pracovných dní po akcii skončil. Všetky č zaplatiť účastníkov súťaže bude mať za následok neplatiacim kupujúceho upozornil, z Ebay a negatívna spätná väzba od predajcu

Návrat Politiky: prijaté

Poškodenie tovaru je vrátený počas prvých 10 dní zakúpeného Poštovné a balné nie sú refundovateľné . Doprava zadarmo produktov, prepravné náklady (35%*predajná cena) nie sú refundovateľné.

Veľkoobchod:

Sme orignal výroba,OEM služby, ktoré ponúka.Radi by sme vitajte na veľkoobchod a maloobchod Ste si mohli kúpiť naše produkty, a potom predávať v váš miestny klub,obchod,online,atď.Môžem vám ponúknuť najlepšie veľkoobchodné ceny pre vás. prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budem rád, ak chcete prijať včas veci. ak chcete veľkoobchod veľké množstvo položiek,dám vám najnižšiu cenu.

Štítky: domáce laminát luk, kuša, kuše lano, cosplay puška, broadhead, bumlon taktickej, zložené kuše, lukostreľba nock, hrot šípu, kuše hunt.

  • Názov Značky: ELONG VONKAJŠIE
  • Dĺžka: 14" 16" 18"
  • farba: čierna
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vek: >8 Rokov
  • Druh: Luk a Šíp
  • Číslo Modelu: 8031

Súvisiace produkty