Suché Mokré Tissue Papiera Prípade Starostlivosti O Dieťa Obrúsky Obrúsok Skladovacie Škatule Držiteľ Kontajner, Kuchyňu, Kúpeľňu Dodávateľ Papiera Tkaniva Držiteľ
Suché Mokré Tissue Papiera Prípade Starostlivosti O Dieťa Obrúsky Obrúsok Skladovacie Škatule Držiteľ Kontajner, Kuchyňu, Kúpeľňu Dodávateľ Papiera Tkaniva Držiteľ
Sku: g32758
(0 Recenzie)
Novinka

€4.23 €5.64

Popis:

Kuchyňa Papier Úložný Box Kúpeľňa Papiera Držiak Na Uterák

Popis: Táto položka je kreatívny tkaniva box, vyrobené premium plastového materiálu, je odolný na dlhý čas používať. S krásne detaily, môžete pridať štýlový pocit, že váš domov. Nádherné kuchyňa tkaniva box. Žiadne vŕtanie, lepidlo dizajn, jednoduché používanie.

Vlastnosti: Farba: Béžová. Materiál: Plast. Veľkosť: Cca 18 x 11.5 x 7,5 cm. Kvalitné spracovanie a jednoduchý dizajn pre čerstvé, kvalitný vzhľad. Nie len užitočné, ale aj ideálne dekorácie. Žiadne vŕtanie, lepidlo dizajn, jednoduché používanie. Použiť ho kdekoľvek chcete. Jednoduché a módny dizajn, svetlé farby, jemné detaily, krásne a praktické. Ľahko sa tkanív von. Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitora jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

Balenie obsahuje : 1 x tkaniva box

Štítky: mokré stieranie vydávať, taška kraft okno, box obrúsok, papierový obrúsok list, novinky papiera držiak, materiál papierové obrúsky, kuchynský nástroj, držiteľ obrúsok, escurreplatos cocina, jomoo toaletného papiera držiak.

  • Ktorým Metóda: Sídlo Typ
  • Platné Tkaniva: Vymeniteľné Tkaniva
  • Druh: Tkanivo Kanister
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 1x
  • Materiál: Plastové

Súvisiace produkty