Prenosný Telefón Swing Automatické Shake Telefón Wiggler Zariadenie Záznam Krok Artefakt Pohybu Krok Passometer Domáce Dekorácie Ornament
Prenosný Telefón Swing Automatické Shake Telefón Wiggler Zariadenie Záznam Krok Artefakt Pohybu Krok Passometer Domáce Dekorácie Ornament
Sku: g32816
(0 Recenzie)
Novinka

€7.69 €9.05

Popis:

Funkcie:

Hlavné funkcie

Telefón swing zariadenie môže pomôcť vám a netraste s ním chytrý telefón automaticky zarobiť približne 8000 krokov každú hodinu. Kroky bude trochu líšiť podľa rôznych APLIKÁCIE počítania systému.

Telefón držiak funkcia

Telefón swing, prístroj sa dá používať ako smart telefón držiak na držiak telefónu vo vhodnej sledovanie uhla na stôl a uvoľniť svoje dvojité ruky.

Dve inteligentný telefón je k dispozícii

Telefón swing prístroj môže mať dve smart phone zariadenia, gumička v rovnakom čase, zlepšenie efektívnosti práce.

Stlmiť

Telefón swing zariadenie s pokročilými ložisko bude generovať len málo hluku, čím môžete vypnúť pomocou skúsenosti, ideálne pre spálne, kancelárie, internátu, a tak ďalej.

Ochranné plastové materiál

Telefón swing prístroj prijíma plastové materiály magnetické izolácie technológií na zníženie magnetické pole vplyv na telefón a zníženie škôd do takmer na nulu. V matný čierny povrch tiež poskytnúť vám nádhernú textúru a dobrý dotyk pocit.

USB rozhranie

Telefón swing prístroj je napájaný USB rozhrania, ktoré je vhodné nájsť zodpovedajúce napájania.

Stabilný

Existuje 12 nehrdzavejúcej ocele gule a jedno kolo magnetické kameň na shake rám spodnej časti na zlepšenie jeho stabilitu.

Dlho pomocou životnosť

Telefón swing zariadenie s posilnené base dizajn prijíma premium high speed ložisko, ktorá vlastní niekoľko oderu a super dlhodobom používaní životnosť.

Prenosné

Telefón swing zariadenia vyrobené z plastového materiálu, je kompaktný a ľahký, čo je výhodné vykonať.

Rozsah pôsobnosti

Telefón swing zariadenie je navrhnuté pre smart telefón podľa 7.2 palcov veľkosť a smart hodinky. Môžete získať dostatok krok nahrávanie na digitálne zariadenia bez ísť von, na postup výzvu.

Špecifikácia:

Typ: telefón swing zariadenia

Množstvo: 1pc

Materiál: ABS + 304 nehrdzavejúca oceľ + magnetické kameň+ gumička

Farba: čierna

Napájanie: USB rozhranie

Vhodné telefón veľkosť: Package:

1* telefón swing zariadenia

1* gumička

1* USB kábel

1* balenie box

Štítky: mobilný telefón swing, telefón swing, kovbojské šaty ženy, telefón shake, hojdačka pre telefón, trasenie krok, telefón shaker, salón krásy interiéru, home decor, mozart.

  • Názov Značky: shandaddy
  • Číslo Modelu: telefón držiak s otočným zariadením

Súvisiace produkty