14-v-1 Bicyklov Opravy Nástroj Súpravy Prenosné Bicykli Pneumatiky Repair Tool so Sedlovou Taška a Mini Čerpadlo MTB Mountain Road Bike Nástroj Súpravy
14-v-1 Bicyklov Opravy Nástroj Súpravy Prenosné Bicykli Pneumatiky Repair Tool so Sedlovou Taška a Mini Čerpadlo MTB Mountain Road Bike Nástroj Súpravy
Sku: g32893
(0 Recenzie)
Novinka

€13.60 €19.42

Popis:

Funkcie:

1. Robustný a Ľahký: oceľ je dobre vyrobená, odolné, silné a účinné, a malé rozmery. Súprava je potrebné bicyklov opravy kit pre cyklistických nadšencov.

2. Praktické a Pohodlné: pneumatika repair tool set je vhodný pre opravu pneumatík počas jazdy, ktorá je pohodlné a praktické.

3. Kompaktné Čerpadlo: mini čerpadlo pre pneumatiky inflácie funkcie 3-sekcii skladacia konštrukcia, ktorá je skvelá pre kompaktné skladovanie a rýchlejšie ako inflácia.

4.14 v 1 Skladacie Nástroj: Imbusové kľúče funkciu pestrý noriem, vrátane 2 mm, 25 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm a 6 mm(každý štandard obsahuje 1 kus), T25 kotúčové brzdy špeciálny nástroj, štrbinový skrutkovač a Krížový skrutkovač, 8mm/9 mm/10mm nátrubok na závitníky, reťazové píly.

5.Viaceré Účely: Vhodné pre horské a cestné bicykle.

Špecifikácie:

Názov: Požičovňa Náradia Nastavenie (s vzduchové čerpadlo)

Materiál: kov + plast

Hmotnosť: cca 500g

Veľkosť: o 25*15*4.2 cm/9.84*5.91*1.65 v

Balenie Zoznam:

Nástroj Taška x1

Mini Čerpadlo x1

14-v-1 Skladacie Nástroj x 1

Pneumatiky Opraviť Okno x 1

Páčidlo x 2

Pneumatiky Opraviť Súbor x 1

Štítky: súprava na opravu valtek, požičovňa prenosný nástroj, pro bike tool kit, mesto, horský bicykel, scicon cestnej bike taška, mini náradie mtb, bezdušové mtb súprava na opravu pneumatík, bicykel mini náradie, koleso súprava na opravu nástroj, bicycl čerpadla.

  • Názov Značky: LACYIE
  • Druh: Nástroj Súpravy

Súvisiace produkty