Tlak vody Tester Čerpadla 2,5 MPa Potrubia Tester 25 KG Ručné Hydraulické Tester Čerpadla WF4458037
Tlak vody Tester Čerpadla 2,5 MPa Potrubia Tester 25 KG Ručné Hydraulické Tester Čerpadla WF4458037
Sku: g33035
(4 Recenzie)
Novinka

€18.15 €23.89

Popis:

63575 Hot Saling

Funkcia:

-Ručné hydraulické vody tlaková skúška potrubia tester.

-Vhodné pre vodu, alebo hydraulický olej ako médium, pre rôzne tlakové nádoby, potrubia, ventily a ostatné tlakové skúšky, ale aj pre hydraulickú energiu, poskytovať požadovaný tlak; pre chemický, stavebné, inštalatérske, ropa, uhlie, Lodí a iných odvetviach.

-Normálnej vody z vodovodu tlak 0,3 MPa, high-rise residential 0.4 MPa, vodovodné potrubia tlak tlak vo všeobecnosti pod tlakom 0,8 MPa-1.0 MPa. (Ťuknite na položku vody 0.1 MPa 1 KG tlak)

-Výtvarné spracovanie a dobrý výkon.

-Jednoduché používanie,Odolná, v použitie.

Špecifikácia:

Úplne nové

Materiál: Plast+kov

Farba: Žltá

Veľkosť: cca. 290x180x100mm

Tlak: 2,5 MPa

Prietok: 13ml / čas

Tlak Testovanie Krokov:

1. Teplej a studenej vody, potrubie pripojené spolu s teplej a studenej vody, aby vytvorili kruh, do skúmavky, a test čerpadla pripojený k niektorému zásuvky, môže byť tlak je ukazovateľ 0 tlaku. Keď sú všetky vodné fajky sú plne zvárané pred ich použitím skúšobného tlaku, v tlaku pred ukončením všetkých zástrčku, zatvorte ventil prívodu vody.

2. Pri meraní tlaku, triasť jack, kým tlakomer ukazovateľ 0.9-1.0, alebo tak, že je aktuálny tlak je 3-násobok normálneho tlaku vody

3. Udržať tento tlak na určitý čas. Rôzne tlak vody, meranie času nie je to isté, PPR, hliník plast PPR, ocele PPR a iné zvárané rúry na 30 minút.

4. Vodovodné potrubia kompresie výsledky testu na určenie:

V teste tlak na kontrolu spojov po jednom, vnútorného drôtu kĺbov, zástrčky nemôže mať presakovaniu vody, a niektorí ľudia hovoria, že plug vody seepa nič, to je lož, zapojte vody priamo ovplyvňujú skúšobný tlak čerpadla ihly.

Test čerpadla v stanovenom čase ihly nemal najmenší pokles alebo pokles menej ako 0,1 na vodovodné potrubia, ktoré je dobre, ale tiež ukazuje, že test čerpadla je tiež normálne pracovné podmienky. Okrem toho, pamätajte: každý plug and batérie a ďalších rozhrania nemôže mať úniku vody jav.

Package zahrnuté:

1 nastavte Test Čerpadla

Štítky: lady čerpadlá 2018, Ručné čerpadlo, čerpadlo piest, uvc, hydraul čerpadla, olejové čerpadlo prenos, čerpanie vody, bar vodné čerpadlo vysokotlakové, brzdy olej nástroj, vody hydraulické.

  • Palivo: Iné
  • Štruktúra: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Moc: Iné
  • Tlak: Nízky Tlak
  • Názov Značky: SAILFLO
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Test Čerpadla

Súvisiace produkty