TBOC 2X Chránič Obrazovky 5D pre Xiao Redmi Poznámka 6 Pro [6.26 "] [2 ks] Vidrio Tvrdeného ochranu Hrany Full
TBOC 2X Chránič Obrazovky 5D pre Xiao Redmi Poznámka 6 Pro [6.26 "] [2 ks] Vidrio Tvrdeného ochranu Hrany Full
Sku: g33153
(0 Recenzie)
Novinka

€9.35

Popis:

Chrániť Tvoje smartphone rany, poškriabaniu povlak a poškriabaniu odstránenie s týmto chránič Vidrio Tvrdeného 5D

Hoci používa tvoje Smartphone s mnohými pozor, je veľmi IM tým, tant, než to, čo máte chránené v rade moment pre zabránenie Sufra ujmu, a máte, že preocuparte, že nič.

Podrobnosti 5D Tvrdeného kryte LCD screen protector de Vidrio je:

PLNÉ POKRYTIE DISPLEJ-Tento tvrdeného skla pokrýva celú Obrazovku, vrátane hrán a zvyšuje vizuálny zážitok. To hladko integruje s tvojím smartphone, umožňujúce celková kompatibilita s nehou dotykové obrazovky, a to bez akéhokoľvek rušenia.

MAXIMÁLNA OCHRANA -Ultra tenký design Tvrdeného skla certifikát, ktorý chráni Displej pred tvoj telefón je ofinou, poškriabaniu povrchovej úpravy, poškriabaniu vírusov a iných agresiones. Tvrdosť zabezpečené, že sa stretne so štandardnými 9 H vysokú odolnosť.

PRÍJEMNÉ na DOTYK A CELKOVÁ TRANSPARENTNOSŤ -Zvyšuje pôvodný screen dotknite sa položky a dáva hladký pocit, bezkonkurenčné. Zabraňuje FARBY a jas Obrazovky, vzhľad hit. Umožňuje acces na VŠETKY ovládacie prvky.

JEDNODUCHÁ MONTÁŽ A ČISTENIE-Špeciálny Povlak, ktorý odpudzuje tuku, nečistoty a vyhýba sa, že pobyt packa vypíše na Obrazovke. Pevné, aby Sa na obrazovke prostredníctvom lepidlo, ktoré nezanecháva žiadne zvyšky sú na dôchodku.

100% SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ -Nákup bez rizika. Ak nie Quedas ste spokojní devolvemos peniaze.

Stlačené teraz TLAČIDLO "Pridať do množiny košík" a nosí tvoje Smartphone s celkovou Bezpečnosť a žiadne starosti.

Štítky: redme poznámka 6 pro domov, baterry xiao redmi poznámka 6pro, redmo poznámka 6 pro príslušenstvo, redmi poznámka 6 pro kryt rytier, chasis xiao redmi poznámka 6 pro, xiao redmi poznámka 6pro cade, ksiaomi poznámka 6 pro displej, hra kryt xiao redmi poznámka 6 pro, redmi poznámka 3 pro prípade foto, redmi poznámka 4g lte displej.

  • Kompatibilný Model Xiao: Redmi Poznámka 6 Pro
  • Druh: Predné Film
  • Názov Značky: TBOC
  • Kompatibilný Telefón Značky: Xiao
  • Edge-to-edge Pokrytie: Áno
  • Použitie: mobilný telefón

Súvisiace produkty