Lekárske Lekáreň Čisté, Najlepšie Pearl Powder Lieči Mieste Pehaveniu Akné Toxín 1 box/20bottles pre masáž tváre
Lekárske Lekáreň Čisté, Najlepšie Pearl Powder Lieči Mieste Pehaveniu Akné Toxín 1 box/20bottles pre masáž tváre
Sku: g33441
(1 Recenzie)
Novinka

€11.90 €17.01

Popis:

Funkcie:

Tranquilize myseľ, zlepšiť ostrosť videnia a odstrániť mebula, upratať toxické materiály a podporujú regeneráciu tkanív, pre palpitation, nespavosť, infantilné kŕče, epilepsia, hmlovina a unhealed pokožky erózie.

Pearl Powder obsahuje uhličitan vápenatý a keď vnútorne, strenghtens kostí, svalov a nervov. V skutočnosti, Vedec sa zistilo, že perla je možné aktivovať novú kosť zakladanie a rozvoj, a zvyšuje mineralizáciu kostí. Vedecké štúdie ukazujú, Pearl Powder sa najlepšie zdrojom vápnika k dispozícii. To bolo vstrebáva takmer dvakrát, rovnako ako pravidelné uhličitan vápenatý s vitamínom D v double-blind crossover štúdia.

Francúzski vedci dokázali, že pearl môže znížiť úbytok kostnej hmoty. Čínsky vedci tiež zistili, že vápnik z pearl je viac ľahko vstrebáva do tela ako pravidelne používa vápnika. Perla bola tiež venovaná myší a zistili významne vyššie kostnej denzity (HBMD), vyššie kosti obsah vápnika a vyššiu hmotnosť kostí v porovnaní s myšami, ktoré neboli testované. Vedci objavili, že perla je jeden z najefektívnejších spôsobov, ako prevenciu osteoporózy.

Zloženie:

Sladkovodné perly.

Perla

Latinský názov: Margarita

Iné názvy: Conchus, Mermecolion, Perla, Unio, Únie

Perly sú vyrobené kameň s názvom ustríc

Čo je Pearl Powder?

Pearl powder je jemne mletý prášok z kvality sladkovodných perál a jej prirodzene kompatibilné a ľahko vstrebáva do pokožky a tela. Liečivé a kozmetické výhody perly už dlho známe, Čínskej, preukázané non-jedovaté a neškodné prehltnúť a aplikovať lokálne na pokožku. Je to vlastne vyraziť preč toxických materiálov z tela.

Čínsky Perlový Prášok je 100% Čistá sladkovodné Perly špeciálne vybrané pre ich zdravie a krásu vlastnosti. Raz sa perly sú vyberané sú dezinfikované a potom zemi dole do čistého 100% Pearl Powder. To má plnú kompliment asi 18 aminokyselín, a viac ako tucet minerálov, vrátane 10 esenciálnych aminokyselín potrebných pre ľudské telo liečiť a udržiavať výživu buniek. Je vysoký obsah vápnika príliš! Perla je tiež používaný ako hlavné krása tonikum, pretože jeho bohatým zdrojom aminokyselín.

Aminokyseliny obsiahnuté v Čínskej pearl powder zahŕňajú: Aminokyseliny, Kyselina asparágová, Thronine, Izoleucín, Serínová, Alanín, Phenylanine, Arginín, Metionín, Lyzín, a glutamová, mucopolysaccharides, B-vitamíny a širokú škálu minerálnych látok, vrátane vápnika, horčíka, zinku, železa, stroncia, medi, selénu, stroncia, kremík a titánu. Pearl obsahuje uhličitan vápenatý, uhličitan horečnatý, fosforečnan vápenatý, železitých dusný, oxid kremičitý.

Tieto základné stavebné bloky kolagénu a bielkovín, každý z nich má špecifickú funkciu. Chýba akékoľvek jedným z kľúčových aminokyselín spôsobuje, že pleť vyzerať sušené, slabnúť, ochudobnený, staré a vráskavá. Výskumníci tvrdia, že rôzne komponenty pearl môže stimulovať metabolizmus činnosti genetického materiálu v bunke - DNA a RNA - teda podporuje a urýchľuje obnovu nových buniek.

Návod na Použitie:

Táto položka je najlepšie Pearl Moc s 20 fliaš, každá fľaša s 0,3 g pearl energie.

Ústne prijať 0.1-0.3 g zakaždým, miešanie s vodou, raz denne. Použiť správne množstvo pearl powder pre vonkajšie použitie (pleťová maska alebo zmiešajte so smotanou, aby pearl krém atď.). Nanáša na tvár, to robí pokožku jemnú, super jemný a jasnejšie; aplikuje na ruky a nohy, vyhladzuje a zjemňuje suchú a šupinatá koža.

Ako dlho trvá do práce?

Bielenie pokožky je postupný proces. V závislosti na individuálnej stav kože, viditeľné výsledky by sa očakávať, že v 4 až 8 týždňov každodenné použitie okolo 6 týždňov je priemerná.

Kto nie je vhodná na ústne užívanie pearl powder?

ľudia s nízkym krvným tlakom, nedostatok žalúdočnej kyseliny l, nedostatok železa anémia, rakoviny močového mechúra.

Štítky: dvere zátka tlačidlá, dock konektor i9060, dokumenty držiteľ a10, dokumenty taška amazon, dvere zátka crystal, dock konektor mi 6x, dock konektor 30pin, dodge 1996 predné svetlo, dokumenty auto značky.

  • Miesto Pôvodu:
  • Výrobný proces: Stroj Vyrobený
  • Názov Značky: SOTRLO
  • Balenie:
  • Číslo Modelu: Pearl Powder
  • miesto pôvodu: Čína
  • Zdroj Napájania: Žiadne Elektrické
  • Funkcia: Omladenie Pleti
  • Názov produktu: Pearl Powder
  • Druh: Blackhead Odstraňovač
  • Materiál: Perla

Súvisiace produkty