8 Ks Nákladu V-Krúžok tie-Down Kotvy Black Prívesu V-Krúžok Kravatu Nadol pre Prívesy Nákladné D-Krúžok Flush Mount Pan Montáž
8 Ks Nákladu V-Krúžok tie-Down Kotvy Black Prívesu V-Krúžok Kravatu Nadol pre Prívesy Nákladné D-Krúžok Flush Mount Pan Montáž
Sku: g33600
(0 Recenzie)
Novinka

€13.77 €22.21

Popis:

8 Ks Nákladu V-Krúžok tie-Down Kotvy Black Prívesu V-Krúžok Kravatu Nadol pre Prívesy Nákladné D-Krúžok Flush Mount Pan Montáž

Vhodné pre : obytné Prívesy, Nákladné autá ,Motorky, Štvorkolky, UTVs, štvorkolky, motocykle, nábytok, spotrebiče, ťažké stroje a náradie a ďalšie zaťaženie.Kotva všetky logistické tie-down ratchet a cam pracky popruhy, laná, háky a reťaze na zabezpečenie nákladu všetkých veľkostí a hmotností. Materiál : Vyrobené z vysoko odolných oceľových konštrukcií pre pevnosť a dlhú životnosť, a mať embly prestávka sila 3000 libier a úžasné bezpečné pracovné zaťaženie limit 1 000 libier. Silné a Odolné.

Materiál : Vyrobené z vysoko-Kovu pevnosť konštrukcie pre pevnosť a dlhú životnosť, a mať embly prestávka sila 3000 libier a úžasné bezpečné pracovné zaťaženie limit 1 000 libier. Silné a Odolné.

Jednoduchá Inštalácia : Závit skrutka alebo skrutka cez 13/32inch priemer skrutkový otvor (to je medzi 3/8 cm a 7/16inch) na montážny klip a zabezpečiť, aby žiadne z dreva alebo kovu na povrchu. Použitie v vyzdvihnutie miest a tailgates, nákladné karavany, utility, prívesy, zakrytých nákladných automobilov a prívesov, flatbeds, Suv, člny, sklady a garáže.

V-krúžok tie-down kotvy sú vyrobené z vysoko pevnej pevné Kovové a maľované s vysokou kvalitou čierny ochranný náter, aby sa zabezpečilo, že nie sú skorodované a zahrdzavené v priebehu dlhých pracovných hodín.

Tieto malé čierne V krúžky sú určené na použitie s D krúžok plastové podlahy mount base ponúkame na predaj. V prípade, že D krúžok dostane ohrozená, je ľahko nahradiť spoľahlivý a odolný alternatívu. Tieto V-krúžky môže byť použitý aj samostatne, ako veľa urobili.

8-pack 2-1/8 cm x 2 cm V-krúžky s vnútorným vzdialenosť 1 - 5/8 cm x 1-1/2 cm. vyrobené z 1/4 cm priemer HARDY ČIERNEJ OCELE, s pripojeným 1-7/16inch x 1-1/2 cm upevnenie na stenu klip . Pred inštaláciou vo vašom TACOMA, budete musieť najprv mierne zväčšiť 13/32inch montážne otvory, aby sa zmestili na posteľ skrutky.

Vezmite prosím na vedomie, že D krúžky by mali byť použité ako náklad tie-down kotvy len a nie sú intendedfor režijné zdvíhanie.

Materiál:kov

farba:Čierna

Obsah Balenia:

8 x V krúžku

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Štítky: kvet opal krúžok, rda krúžok, cargo slučky, kotva prípojného vozidla, tel krúžok, popruh kravatu nadol, punjabi, black eye ring, bicykel náklade prívesu, krúžok na kľúče tracker.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • stav: Nové

Súvisiace produkty