HKSNG Dospelých Onesies Zips Kostým Flanelové Cartoon Pyžamo Zvierat Halloween Party Kombinézach Pyžamá Oblek
HKSNG Dospelých Onesies Zips Kostým Flanelové Cartoon Pyžamo Zvierat Halloween Party Kombinézach Pyžamá Oblek
Sku: g34500
(1 Recenzie)
Novinka

€7.44 €14.87

Popis:

VÝHODY:

Profesionálne Predávajúci s Konkurenčné Ceny,Rôzne Onesie,Rýchle dodanie,Výborné Služby

A. HKSNG Značkové Výrobky S Vynikajúcou Kvalitou,

B. Ponúkame na predaj zásoby položky bez čakania,Sme vždy posielať položky do 48 hodín.

C. veľa predávajúcich len flanelové textílie alebo len polar fleece tkaniny ,ale našom obchode majú rôzne textílie, aby vyhovoval vašim potrebám:Flanel ,Polar Fleece,a viac ako 300 rôznych kreslených onesies.dokonca aj niektoré druhy môžeme zákazku XXL veľkosti pre vyšší ľudia.

D. DHL Zadarmo doprava pri objednávke nad 3ks, alebo výška nad $na 99,99,

E. Rýchlo Flexibilné Doprava spôsoby, ako DHL,Express,Bpost International,Netherland Post,CDEK,Epacket,EMS ....Žiadne rýchle spôsoby, ako ich budeme používať na zabezpečenie dodacia lehota medzi 5 až 30 dní pre väčšinu krajín

Doprava

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou. Čo môžeme urobiť, je pokúsiť sa pomôcť Colné Odbavenie. 2. My len loď na potvrdil, adresu, ktorá je uvedená na Golstroj.sk(nemôžeme loď do APO francúzskej polynézie DPO adresu). Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa, ktorú by ste chceli, aby sme loď. Zákazníci By mali uistite sa, že váš Psč a Názov Mesta je 100% Správne. 3. Všetky položky bude dodaný v čo najkratšom čase po prijatí platby (okrem soboty a nedele a Sviatky v Číne). Sme schopní prevziať zodpovednosť za akékoľvek vlastné oneskorenie alebo dane, pretože je ťažké kontrolovať. Doba prepravy je vysoko závislá a poskytovaných Poštových Služieb. 4. Môžeme loď, položku po celom svete, ponúkame DHL, Fedex TNT UPS EMS Cargo Express, PostNL a Mnoho Iných Druhov medzinárodných malé paketové služby. Naša Prepravná metóda je oveľa pružnejšie, v Prípade, že zákazníci majú špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás vopred. Služba 1. Sme závislí na našich Golstroj.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť, budeme sa snažiť v našich silách, aby sa každý zákazníci uspokojiť s položku. 2. Ak nie sú zákazníci spokojní s produktom, alebo službu, kontaktujte nás ihneď po prijatí položky, dáme vám o Rozumné Riešenie.

Štítky: mačka kigurumi, kigurumi lizard, dospelé samce onsie, dámy onesie zips, muži jumpsuit pyžamá, pyžamo sonic, baran onesies, kigurumi opice, dospelých onsies, mens sonic pyžamá.

  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Polyethersulfone
  • Nemravný Obrázok: No
  • Rukáv Štýl: Pravidelné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Dekorácie: Výšivky
  • Rukáv Dĺžka(cm): Plná
  • Sezóna: Zimné
  • Golier: Okolo Krku
  • Názov Značky: HKSNG
  • Vzor Typ: Karikatúra

Súvisiace produkty