Najlepšie Prírodné Bambusové Raňajky Slúžiace Zásobník s Rukoväť Slúži Raňajky v Posteli, alebo Použiť Ako Tv Stolík Skladacia Posteľ, Stôl Laptop D
Najlepšie Prírodné Bambusové Raňajky Slúžiace Zásobník s Rukoväť Slúži Raňajky v Posteli, alebo Použiť Ako Tv Stolík Skladacia Posteľ, Stôl Laptop D
Sku: g34521
(2 Recenzie)
Novinka

€21.37 €28.49

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } raňajky zásobník je navrhnutý s 4 skladacie nohy. To všetko záleží na vás, či chcete byť slúžil ako raňajky/káva/ovocie tabuľky, notebook stôl alebo posteľ/sedačka stôl v obývačke, kuchyňa, izba a nemocnice.

Slúži zásobník tabuľka môže byť vykonané všade tam, kde chcete, bez akejkoľvek námahy, pretože je to veľmi ľahké a s dvoma vydlabaných rukoväte. Takže je to celkom pohodlné pre vaše každodenné činnosti, ako napríklad ísť tábor, stravovanie raňajky do postele, slúžiace hostí s niektorými pitie/občerstvenie/ovocie, práca s počítačom na gauč a tak ďalej.

Tray stolík je vyrobený zo 100% premium prírodného bambusu, ktoré je známe ako ekologický, zdravý, odolný, ľahký a krásny. Bambus je najlepší materiál na výrobu nábytku súvisiace s jedlom.

Tray stolík s jeho skladacie funkcia môže ušetriť veľa priestoru môžete uložiť len tým, že ich nohy preč.

Ak sa vám tabuľka špinavé, môžete ľahko čistiteľné to s mokrým uterákom a potom dôkladne vyschnúť.

Názov produktu: Prenosné skladacie bambusu zásobník posteľ.

Hmotnosť: 1,3 kg

Povrchové technológie: maľovanie

Účtovná schopnosť: dobrú podporu a silné tolerancie.

Špeciálny dizajn: všetky časti sú leštené a leštené, s vysoko kvalitné hardvérové príslušenstvo.

Hlavné vlastnosti: celkový materiálu je hrubé, rada povrch je hladký, farba je prirodzené, bambusové vzor je jasne viditeľné, a materiálom, je ťažké.

Ľahko sa prenáša a obchod: Skladacia funkcie, aby skladovanie a prepravu možné.

Skladacie veľkosť: 20 x 12 x 3 cm (50 x 30 x 6,5 cm).

Predĺžená veľkosť: 20 x 12 x8.3 palca (50 x 30 x 21 cm).

Rozsah použitia: môže byť umiestnený na posteli ako jedálenský stôl, alebo ako mobilný počítač stolný alebo prenosný malý stolík.

Farba:Bambusové drevo

Materiál:Bambus

Obsah Balenia:

1x bambusu posteľ

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: bambus, zásobník, serv. zásobník, tabl, pan pizza, prenosný zásobník, dekor zásobník, keramické služby, harajuku japonskej, čaj zásobník.

  • Použitie: Drobnosti
  • Číslo Modelu: úložný box
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Moderné
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Materiál: Drevo
  • Druh: Skladovanie Vaničky

Súvisiace produkty