RTU Relé Modul 4-64 Relé Výstup RS485 Sériové Relay Extension
RTU Relé Modul 4-64 Relé Výstup RS485 Sériové Relay Extension
Sku: g34916
(3 Recenzie)
Novinka

€30.96

Popis:

modname=ckeditor

'modname=ckeditor

Hlavné aplikačné oblasti:

1. Používa sa na rozšírenie vstupných a výstupných kontaktov v priemyselnej kontroly, ktoré môžu byť spojené s PLC rozšíriť vstup a vstupné porty PLC.

2. Ovládanie cez RS485 bus, každé zariadenie má 32 adresy, umožňuje pripojenie viacerých zariadení k práci v rovnakom čase.

3 môže byť použitý na nahradenie bežných priemyselných programovanie regulátora PLC, všetky druhy kontroly príležitostiach (napr. všetky druhy ovládanie stroja, nákladovo efektívne.

4, môžu byť použité pre single-chip systému vzdelávania a experiment; Rýchlo nastaviť komplet prepínač množstvo riadiaci systém, ako je osvetlenie riadiaci systém, systém kontroly vstupu, motor, systém kontroly ventilu, atď., s konfigurácia softvéru, rýchlo urobiť krásne displej ovládanie rozhranie

.5. To môže byť použitý pre sériový port control multi-kanálový reléový výstup pre monitorovanie v reálnom čase z rôznych prepínač signálu stav na počítačoch a dotykové obrazovky, a pre real-time monitoring svietidiel, vypínačov napájania a iné signály.

Používajú sa na rôzne distribuovaný riadiaci systém, rôzne systém diaľkového ovládania, vzdialenej 1 modul.

To môže byť použitý pre stavebníctvo, reklamu a iné kontrolu osvetlenia, elektrárne ovládanie, automatické dielne veľkých a stredných kontroly projektov.

To c e sa používa pre priemyselné riadiace počítačové periférne expansion module, ľahké dosiahnuť vonkajšej kontroly.

modname=snímky a cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center

Štítky: diy elektronické stavebnice hračky, 12v relé blok, čip ethernet, rtu, modbus rtu, motorový modul rs485, esp01, rs485 modul ip, modbus relé, modbus tcp.