1PCS Nordic Štýl Drevené Dekoratívne Zrkadlo Fázy Mesiaca Zrkadlo Samolepky na Stenu Spálne Akryl Zrkadlo DIY Dekoračné Zrkadlá
1PCS Nordic Štýl Drevené Dekoratívne Zrkadlo Fázy Mesiaca Zrkadlo Samolepky na Stenu Spálne Akryl Zrkadlo DIY Dekoračné Zrkadlá
Sku: g34971
(2 Recenzie)
Novinka

€13.61 €27.23

Popis:

Nordic Štýl Drevené Dekoratívne Zrkadlo Fázy Mesiaca Zrkadlo Spálňa Akryl Zrkadlo

Popis:

[Ochrany životného prostredia materiálov] Masívneho dreva drevo, akryl zrkadlo EÚ na ochranu životného prostredia, priemer cca 26.5 cm.

[Ideálna dekorácia pre mesiac milovníkov] sa pozrieme na celý súbor drevených fázy mesiaca zrkadlá pre váš domov! Tieto zrkadlá sú perfektným doplnkom na všetky mesiac milovníkov' izby a veľký duchovný domov dekorácie!

[Svetlé a priestranné] Sa môže ľahko odrážajú okolité svetlo a aby váš domov cítiť jasnejšie a priestrannejšie. Môžete tiež vytvoriť satelit vonkajšie aj vnútorné zmenu objednávky okolo polmesiacom.

[Jednoduchá inštalácia], Ktoré sú vyrobené z dreva a môžu byť zavesené na stenu so vzorom, ktoré vám môžu pomôcť postaviť sa im.

[Bezpečnosť a krásu] satelit je vyrobené z odolného bezpečnostné okuliare, ktorý je veľmi vhodný pre vysielanie. To bola zafarbená čierna, ružová a biela a môžu byť zavesené na stene.

Uvedenie to v akejkoľvek polohe, je silný Nordic chuť. Môžu byť voľne zladené s dekorácie na stene.

Špecifikácia:

Materiál: drevený rám, akryl zrkadlo (predávajúci nie je potrebné sa obávať poškodenia zrkadla, nie skla)

Veľkosť: okrúhle zrkadlo: priemer 26.5 cm

Hmotnosť: Výrobok Čistá Hmotnosť: 360 g

Produkt package:

1x kolo akryl zrkadlo

4x mesiac typ akryl zrkadlo

Štítky: vroom dekorácie, ika nástenné zrkadlo, miracullum samolepky na stenu, spálňa furnitur, plagát na stenu, dekor severskej, dekor zrkadlo na stenu, vasi nordic štýl, Make-Up Zrkadlo, dievča váza.

  • Číslo Modelu: Akryl zrkadlo
  • Tvar: KOLO
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Akryl

Súvisiace produkty