1pc Červená 12V LED zadné svetlo Brzdové Svietidlo+Zadný Blatník Čierny ABS špz Držiak Držiak Univerzálny pre Enduro Motocross Dirt Bike
1pc Červená 12V LED zadné svetlo Brzdové Svietidlo+Zadný Blatník Čierny ABS špz Držiak Držiak Univerzálny pre Enduro Motocross Dirt Bike
Sku: g35338
(3 Recenzie)
Novinka

€5.96 €6.62

Popis:

Popis: Veľmi nízka spotreba energie tak, že výkon motora nie je znížená. Nepremokavé elektronické dosky vybavené stabilizované okruhu a navrhnuté tak, aby tlmiť náhle napätie skoky; operačný rozsah od 12 do 15 Voltov. Vyrobené z polypropylénu s polykarbonátu tvár. Tri upevňovacie body s centrálnym otvorom pre jednoduché čistenie. Jednoduchá inštalácia,Drobné elektroinštalačné a brzdový spínač potrebné.

Funkcia: Stav: Úplne Nový 12V 0.3 Watt LED chvost/brzdové svetlo combo. Zadné svetlo LED, Farba: Červené svetlo, Aby: UNIVERZÁLNY Model: VŠETKY MODELY Rok: VŠETKY ROKOV Štýl: zadné svetlo-LED Farba: ČIERNA Sklá Farba: Ako na obrázku zobraziť Množstvo: 1 ks Neobmedzenú životnosť LED.

Balík Obsahuje:

1x zadné svetlo S Držiakom Ako obrázok

Vezmite PROSÍM na VEDOMIE:je To aftermarket prispôsobených položiek, nie OEM časť. To bude fit modely vyššie uvedené, ale modifikácia môže alebo nemusí byť potrebná. Táto položka je určená pre odbornú montáž, návod na obsluhu nie je v cene. Uistite sa, že to bude fit, než si kúpite.Znázornený obrázok je len pre referenčné účely. Skutočné časti môžu líšiť na základe modelu.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: krk doska, rámom špz, led motocross enduro, lampa led, držiak telefónu, blatníka, držiak tv, náramok nádej, usflag špz držiteľ, 07 mt.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: DOVOLIŤ NÁDEJ
  • Položka Druh: Poznávacia Značka Držiteľa
  • Položka Dĺžka: 34.5cm
  • Názov Modelu: 2641
  • Položka Šírka: 8.3cm
  • Druh Materiálu: ABS Plast
  • Položka Hmotnosť: 0.15kg
  • Položka Výška: 3cm

Súvisiace produkty