Vyrobené V roku 2008 Rok Surové Pu-erh 357g Čínsky Yunnan Sheng Zdravé chudnutie Čaj Krásy Predchádzať Arterioskleróze Čaj
Vyrobené V roku 2008 Rok Surové Pu-erh 357g Čínsky Yunnan Sheng Zdravé chudnutie Čaj Krásy Predchádzať Arterioskleróze Čaj
Sku: g35523
(1 Recenzie)
Novinka

€10.00 €17.86

Popis:

modname=ckeditor Vyrobené v roku 2008 Surové Puer Čaj Yunnan, Čína Najstaršie Puerh

------100 % Kvality

Puer Kategória: Surové Puer, Shen Pu-erh

Čistá Hmotnosť: 357g/ koláč. Cena len za jednu tortu.

Doba skladovania: čím dlhšie, tým lepšie

Zoznam zložiek: Yunnan veľké listy sušenie zelených maocha

Námestia tortu je vyrobená procesom optimálne kvasenie a vysokej teploty vo vode, a stlačte. Ponúka svetlé červené-žltkastá tekutina s čistú arómu a jemnú chuť a je vybavený sladkou dochuťou všetkých jeho vlastné. Jeho dlhá doba skladovania a vysoké kvality, aby to najlepšie výber všetkých zrelé puer čaj milovníkov!

Vypiť šálku tohto čaju, zistíte, že je veľmi osviežujúci a zahnanie smädu -. To tiež pomáha trávenie a urýchľuje zotavenie z únavy alebo intoxikácie.

Pu-Erh zdravie funkcia:

Vitajte ! Puerh je veľký leafed čaj z provincie Yunnan v Číne a bol známy ako liečivý čaj. Tajomstvo výrobu Pu er bol prísne strážených v Číne už po stáročia. Čajové lístky sa zbierajú od pestovateľov osobitného listnatých tea tree, ktoré sú vraj súvisiace s dávnych predhistorických čaj stromov.

Puer Čaj Funkcia 1.Znížiť hladinu tuku, schudnúť, pokles krvného tlaku a odolať aterosklerózy. 2. Anti-decrepitude. zlepšenie ľudského bytia?s imunitný systém a zachovať zdravie, posilniť telo a predĺženie životnosti.

Varenie Puerh, Aby sa čaj sa musí kontrolovať teplota vody, ktorá výrazne vplyv na arómu a chutný čaj polievka. Puer žiada prevarenej vody.

Štítky: sitko na čaj v šálke, mengku čaj, sheng čaj, shen čaj, list hrnček, modrá pu erh, shu pu erh, bi luo chun, puer čaj, 357g čaj.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)