USB 2 m/5m 7mm vody-dôkaz IP66 usb endoskop fotoaparát CMOS Borescope
USB 2 m/5m 7mm vody-dôkaz IP66 usb endoskop fotoaparát CMOS Borescope
Sku: g35542
(1 Recenzie)
Novinka

€6.79 €8.49

Popis:

USB Endoskop je nový produkt.Hlavné výhody: Malé rozmery, nízka hmotnosť a jednoduché ovládanie.Priemer je

len 7 mm,vysoké rozlíšenie obrazu, nepremokavé a jednoduchý nástroj zväčšovacie sklo. Tento druh endoskopu bez ovládacieho poľa,ale môžete snapt fotografie alebo vedi ovládanie počítača. Všetky obrázky budú uložené v počítači,a môžete video alebo nahrať celý proces z akéhokoľvek materiálu, ktoré si želáte skontrolovať. To je naozaj pohodlie pre vašu kontrolu a analýzy.

Aplikačné Oblasti:

USB endoskop endoskopu vlastní novo dizajn vody-dôkaz technológiu a môže byť použitý na údržbu dopravných;kanalizačné detekcie;výskum a záchranu;custom house detekcia;archeologické detekcia;PCB detekcia ;zdravotná starostlivosť ; letectvo a vesmír priemyslu ; domácej starostlivosti a traktory priemyslu ;Veda, vzdelávanie;priemyselné kontrola, údržba počítača;ich časti, súčasti zhromaždenia;dielní, laboratórií;ropný vŕtanie priemyslu ; stavby a tak ďalej.

Špecifikácie:

1. Fotoaparát hlavu, vonkajší priemer 7 mm;Celková dĺžka:2.2 M;nepremokavé úroveň:IP66

2. Rozlíšenie:640*480 30ftps

3. Rozhranie USB 2.0;ohnisková vzdialenosť:6 cm

4. Osvetlenie:4 LED svetlo

Štítky: endoskop fotoaparátu, full hd modul, 3 usb endoskop, pripojenie usb android, endoskop video kamera, borescop, vonkajšie zásuvky s usb, fotoaparát endoscop, apple video endoskopu, mijia fotoaparát vody, camra video.

  • Objektívu (mm): 7mm
  • Názov Značky: novú vstupnú
  • Typ Drôtu: Mäkký Drôt

Súvisiace produkty