BRZHIFI Nové Sanyo Hrubé Film STK443 Retro HIFI Horúčka Dual Head Zosilňovač Voliteľné Bluetooth Luxusné Zosilňovač
BRZHIFI Nové Sanyo Hrubé Film STK443 Retro HIFI Horúčka Dual Head Zosilňovač Voliteľné Bluetooth Luxusné Zosilňovač
Sku: g35715
(0 Recenzie)
Novinka

€86.80 €131.51

Popis:

O Sanyo Polovodičových (na Polovodičových Polovodičových Člen Spoločnosti)

Sanyo Polovodičových Kabushiki Gaisha (na Polovodičových Polovodičových Člen Spoločnosti) Je Semiconductor Manufacturing Company s Vynikajúcou Napájanie Zariadenia, Technológie, ako sú Malé Balenie Technika, Vysoká Energetická Účinnosť Spínacie Technológie, Vysoká Hustota Balenie Technika, Atď., a Simulačné Technológie Svetovej Yi Potoka. Niekoľko Analógový-Súvisiace Aktíva Zahŕňajú Širokú Škálu Proces Technológií, Analógový Dizajn Technológií, Kvalifikovaní Analógový Inžinieri, a Vynikajúce Energeticky Úsporné a šetrné k životnému Prostrediu Zariadenia Osobitne Navrhnuté a Vyrobené tak, ako sú Hybridné Integrované Obvody pre Invertora. Jadro Zariadenia Sanyo Polovodičových Obsahujú Diskrétne Obvody, univerzálny Analógový Rozsiahle Integrované Obvody, ASSP a Hybridné Integrované Obvody, Ktoré Sú Široko Používané v Rôznych Produktov, ako sú napríklad Osobné Počítače, Tlačiarne, Káblová Televízia, Mobilné Telefóny, audio-Visual Equipment, Herné Zariadenia, Automobilov, ozvučenie, Klimatizácia, Atď.

Sanyo STK Je Všeobecne Známy ako Sanyo Hrubé Film. Pod Prispôsobený Zvuk a Vysoko Presné Semiconductor Manufacturing Kontroly, Nie Je na Úrovni, Že Bežné Amatérske DIY Hráči Môžu Dosiahnuť. Okrem Lepšie Zvukové Pole a Analytické Výkon, Nízka Frekvencia Signálu Je Oveľa Silnejšie, Ktorý Je Úplne Rozdiel medzi Profesionálnych Športovcov a Bežných Hráčov! Tieto Hrubé Film Obvody Boli Vždy Prispôsobené Produkty pre Významné Značky Audio Výrobcov. V prvých Dňoch, Mnoho Slávnych Továrne Ich Použili na Výrobu Zosilňovač, ako K + H, Sony, Panasonic Pansonic, Kenwood, JVC, Sansui, Ostré Ostré, Pioneer, Pioneer, takmer Všetky Japonské Audio Výrobcov, ako sú Aiwa Vybral Aiwa, a To Bolo Použité pre Viac ako Dvoch Alebo Desať Rokov, Ktorý ovplyvnil Celé Generácie Ľudí a Je Aj Hlas so Silnou Značkou Časy, Ktoré Sme Počuli, Keď Sme Boli Mladí. Nemôžem Zabudnúť zakaždým, keď Počujem To. Sanyo Špecializujúca sa na Výrobu Energie Zosilňovača Modul Spoločnosti na konci Spojených Štátov, na Polovodičových Spoločnosti (on Semiconductor) Akvizície, Acquisition po Integruje Sanyo Tradičné Remeslá a plus na Jedinečný Dizajn Druhej Časti Výrobku, Viac Farieb, až Teraz, Je To Stále Prijal Veľké Americké Spoločnosti, ako Bose, ako Zhenli Gentec v Európe!

Začiatkom Sanyo Výkon Zosilňovača Modul Stk443, Ktorý mal Šťastie Príde v celej kolekcie Značky-Nové Zásoby, Je najvýkonnejší Model v Tejto Sérii. Začiatkom Dizajn Výrobku Bolo Dobre-Choval a Nasledoval Ladenie Štýl Počúvania v Ére Elektronických Rúry, Field Effect Tranzistor Vstupný Zosilňovač Okruhu Tento Modul Má Teplé a Starostlivé Zvuk a Jedinečnú Chuť. Navrhnuté Výstupný Výkon Hodnotiť 25W +25 W @ 8 Ohm, Skreslenie THD 0.3%. Toto Hrubé Film Čip Bol Špeciálne Prispôsobené pre Sony Produktov v tom Čase, Tak To Bolo Ťažké Vidieť na Trhu.

Tento Stroj Je Určený Hlavne pre Domáce Počítače, Počúvanie Hudby, Pričom sa zohľadňuje Prenosné Zariadenia s Bluetooth Funkcia pre Jednoduché Použitie. Shell Celý Stroj Je Vyrobený z CNC Všetky Hliníkovej Zliatiny a Retro-Navrhnutý tak, Teplé Svetlo Double "Sledovať Hlavičky Pridáva Pocit Atmosféru na Počúvanie Hudby. Vzhľad Celý Stroj Je Vynikajúca a Kompaktný, Čo Je Výhodné pre Ploche Počítača Umiestnenie.

Základné Výkon Parameter:

Pracovný Režim: Trieda AB

Nerobili vôbec nič Prúd: 60ma

Výstupný Výkon: 25W +25 W/8 Ohm, Skreslenie 0.3%

Frekvenčná Odozva: 20 hz až 50KHz

Dynamický Rozsah: >100 DB

Celková Veľkosť: 260*82*193 MM

Štítky: hifi fet zosilňovač, lz hifi, muži ekvalizér, úplne luxusné žena, brzhifi prípade, zosilňovač audio, kyyslb reproduktor, 18650 batéria sanyo, pure audio zosilňovač, poznámkový blok retro.

  • Kanál: 2
  • Maximálny Výkon Na Kanál: 25W
  • Číslo Modelu: STK443-G
  • Model: STK443-G
  • Kanály: 2 (2.0)
  • Podporu Aplikácie Alebo Nie: No
  • Veľkosť: 260X82X193
  • na Pódiu Alebo Nie: hifi
  • Package: Áno
  • Názov Značky: KYYSLB

Súvisiace produkty