Rybolov Swingers Nastaviť Rybárske Bite Alarm Ukazovatele 4pcs V Zazipovaný Prípade, Led Svetelné Swinger Carp Rybárske Príslušenstvo
Rybolov Swingers Nastaviť Rybárske Bite Alarm Ukazovatele 4pcs V Zazipovaný Prípade, Led Svetelné Swinger Carp Rybárske Príslušenstvo
Sku: g36052
(0 Recenzie)
Novinka

€15.30 €26.38

Popis:

*1. 4 rybárske wobblers s rybárskymi ochrana krabíc. *2. LED-podsvietený swinger, štyri farby, červené, modré, žlté a zelené (jeden pre každú farbu). *3. Štandardný konektor je vhodný pre všetky typy uhryznutie alarmy. *4. Spoľahlivé hlavu s skrutka držať líniu tak, ako zlepšiť citlivosť bite a slučky linky. *5. Pohodlie na prevádzku.

Materiál: Plast + Železo Farba: farba obrázok Veľkosť: taška 33*20*4.5 cm, swinger dĺžka 23 cm Váha: cca 700g Obsah balenia: Rocker * 4 PU taška * 1 Poznámka: 1. Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale vzhľadom na rozdiel v okolitého svetla a zobrazenie nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Vezmite prosím na vedomie, že. 2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: rybárske kliešte pesca, black rybársky swinger, kapor rybolovu plier, kapor rybolovu alarm sady, clip safe, rybolov alarm systém, alarm ryby, uhryznutie alarmy muškárenie, kaprovité ryby, rybolovná lure kremíka plesní.

  • Druh: Ryby Zvonček/Alarm
  • Materiál: PLASTOVÉ a OCEĽOVÉ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: As shown