Rastlinné Steny Zelené Rastlinné Steny Taška / Výsadbu Deka Cítil Rastlín Taška Stene Visí Na Stene 4 Otvory, 7 Otvorov
Rastlinné Steny Zelené Rastlinné Steny Taška / Výsadbu Deka Cítil Rastlín Taška Stene Visí Na Stene 4 Otvory, 7 Otvorov
Sku: g36116
(1 Recenzie)
Novinka

€4.23 €5.09

Popis:

Špecifikácia:

Vrecká: 7 vreciek,4 vrecká Hlavná farba: čierna,Zelená

Ako používať

Dajte pôdy živiny potrebné do vrecka Fix it na požadovanú stene pomocou skrutiek alebo lano. Môžete správne vodné rastliny v neskoršom období, aby si zelený život.

Package Zahrnuté:

1 * ks Výsadba rásť taška

Poznámka:

Niektorí kupujúci povedal vody drys sa rýchlo, tieto metódy môžu pomôcť. (METÓDY: umiestnenie rastliny vo vnútri plastového vrecka, alebo obloženie riadky s plastovými pomôcť udržať sa na vode, kde ho umiestniť. Táto metóda je spoločná pre jedného kupujúceho, ktorý nakupuje naše kvetináč taška pred, som veľmi vďačná za to, aby mu / jej.) Ak počasie je veľmi horúce, prosím, nezverejňujú kvetináč na slnku, keď zariadenie je stále v sadeníc fáze. Materiál výrobku je cítil handričkou. Musím sa priznať, že tento materiál nie je vodotesný, ale má určité hydratačné účinky, a môže kupujúci riadne vodné rastliny podľa miestnych poveternostných podmienok. V prípade, ak kupujúci má nejaké otázky, dúfam, že vás mohol kontaktovať náš zákaznícky servis po prvé, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

Štítky: žehlička zelené steny, black rastlín rastú taška, starožitný kabelku, africké pár šaty, taška záhrada, záhradníctvo rásť taška, ta rásť taška, umelé rastliny stenu, ergo rásť taška, zelený panel na stenu.

  • Materiál: Rastlinné Vlákniny
  • Názov Značky: Richoose
  • Druh: Rastú Tašky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty