Najlepšie Predať Vzduchu Fryer Príslušenstvo pre Gowise Phillips Cozyna a Secura, Sada 7, vhodná pre všetky Airfryer 3.7 QT - 4.2 QT - 5.3 QT - 5.8 QT
Najlepšie Predať Vzduchu Fryer Príslušenstvo pre Gowise Phillips Cozyna a Secura, Sada 7, vhodná pre všetky Airfryer 3.7 QT - 4.2 QT - 5.3 QT - 5.8 QT
Sku: g36223
(1 Recenzie)
Novinka

€17.37 €23.80

Popis:

Najlepšie Predať Vzduchu Fryer Príslušenstvo pre Gowise Phillips Cozyna a Secura, Sada 7, vhodná pre všetky Airfryer 3.7 QT - 4.2 QT - 5.3 QT - 5.8 QT

Obarenie prevencia-dať misku klip a kuchyňa tong pre bezpečné zdvíhanie platničkami a stojany z vzduchu fryer

VYSOKÁ KVALITA - Vyrobené z potravín-stupeň bezpečnosti materiálov, zdravotné poistenie je Teflón non-stick povlak, ktorý je ľahko čistiteľné a odolné

100% KOMPATIBILNÉ - Tento univerzálny Vzduchu Fryer Príslušenstvo súbor, hodí sa na všetky štandardné Vzduchu Kotly (3.7 qt) na XL Vzduchu Kotly (5.8 qt). Don ' t worry ,To je ideálna veľkosť, ako Cozyna, Philips, Gowise a iné elektrické Kotly Vzduchu

ROZŠÍRTE SVOJE PEČENIE & VARENIE SKÚSENOSTI Piecť svoj obľúbený koláč v Torte Barel, variť chutnú pizzu v Pizza Pan, maximalizovať vaše varenie povrch Kovový Držiak a aby špízy s Multi-Purpose Rack! A na vrchole sa, že ochranu vašej domácnosti povrchy so Silikónovým Mat

Rozšírte svoje recepty na pečenie s týmto non-slip hlboké misky na pečenie zásobník, ktorý vám umožní upiecť koláč, chlieb, quiche a ďalšie rýchle, jednoduché a zdravý spôsob (17.8*7.4 cm)

To tiež má rukoväť, takže je ľahko zdvihnúť a odstrániť z airfryer. Vždy používajte tepla chránené handričkou pri odstraňovaní jedlo z airfryer.

Môžete ho použiť, aby sa palacinky, vajcia, zemiaky, quesadillas, alebo dokonca obrie cookies! S air fryer príslušenstvo grilovacia panvica, možnosti sú neobmedzené! (17.8*2,5 cm)

Maximalizovať vaše varenie povrch Kovový Držiak. Jednoducho pripraviť jedlo podľa potreby a miesto jednej vrstvy potravín vo vzduchu fryer koša ako obvykle. Ďalej, umiestnite tento Kovový Držiak na hornej a nakoniec pridajte svoj druhá vrstva potravín na kovový rošt.(17*4.8 cm)

Dual špízy varenie modul môže naozaj maximalizujte svoj vzduchu kotly na varenie povrchu. To poskytuje viac priestoru, a zároveň umožňuje vzduchu-smažiť viac potravín v jednom kole (18*18*7 cm)

Silikónové Mat vám poskytuje teplo-odolný povrch na miesto hot príslušenstvo na. Použitie rúry-bezpečné mitt odstrániť príslušenstvo od vzduchu fryer a umiestniť ho na Silikónovú Podložku (17.8*0.7 cm)

Farba: Čierna strieborná

Materiál: Kov uhlíkovej ocele, nerezovej ocele

Obsah Balenia:

1 * Tortu Barel

1 * Kuchyňa klip (Náhodné farby, nemôže byť zvolený.)

1 * Tanier Tanier Klip

1 * Pizza Pan

1 * Kovový Držiak

1 * Polica

1 * Silikónové Mat

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby sa /- 1-3 cm.

O Dropshipping 1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke. 2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky. Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Golstroj.sk. Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel. môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo). Budem ponúkať celkovú cenu. Stačí umiestniť jednu objednávku na Golstroj.sk, po budete platiť za to. Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru. Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

Štítky: fryer olej, airfryer xxl, airfryer 9 palcový príslušenstvo, 3d pero, opakovane zábal, airfryer príslušenstvo elektrické, frier, zlato hamsa náhrdelník, vzduch fryer, vzduch fryer filip.

  • Názov Značky: FGHGF

Súvisiace produkty