Make-up Štetce, 12 KS Make-up Sada štetcov Crystal Rukoväť Série Profesionálne Kozmetické Štetce Eyeshadow Kefy držiak pre Blendin
Make-up Štetce, 12 KS Make-up Sada štetcov Crystal Rukoväť Série Profesionálne Kozmetické Štetce Eyeshadow Kefy držiak pre Blendin
Sku: g36226
(0 Recenzie)
Novinka

€10.20

Popis:

Premium Materiál: make-up štetce sú vyrobené z vysoko-kvalitný výkon zliatiny, mäkké syntetické, hladké a ľahšie make up, ideálny pre plynulé, kontrolované a streak-bezplatná aplikácia prášku, krém, kvapalné kozmetiky. Profesionálne Kvality Sada štetcov: 12pcs make-up sada štetcov obsahuje prášok štetcom, zahnutá obrys štetcom, nadácia štetcom, eyeshadow štetcom, zúžený na miešanie štetcom, klasické shadow brush, zahnutá eyeshadow štetcom, tieň, štetec, obočie/mihalnice štetcom, štetec na pery. Multifunkčné kefy budú spĺňať vaše všeobecné každodenné potreby make-up pre aplikáciu. Ideálny pre miešanie, zvýraznenie, tieňovanie a kontúr tváre, make-up vyzerá. Ideálny darček: make-up Štetce pre dôležité denný make-up použitie alebo kúpiť jeden ako hodnotný darček pre vášho priateľa, rodinu, alebo láska tie,a prísť s krásne Crystal vak, ktorý sa tiež výber veľký dar,budú milovať túto úžasnú kefa nastaviť.

Popis produktu Farba:12pcs Fialová make-up štetec nastaviť Prečo si vybrať tento štetec nastaviť ? Kefy, aby nadácie a korektor aplikácie rýchly a naozaj nechať nádherný dokončiť na pokožku. Kefy neabsorbujú toľko prášku alebo kvapaliny.uložiť svoje peniaze. Ako Vyčistiť make-up Štetce: 1. Holding štetiny lícom nadol, spustiť štetiny pod teplou vodou. 2. Jemne vytlačiť prebytočnú vodu a zvyšky make-up. 3. Uplatňovať desetník množstvo veľkosti mydla a olivového oleja do dlane vašej ruky. 4. Masáž štetiny do dlane v kruhovom pohybe pod tečúcou vodou, kým voda tečie jasné, dávajte pozor, aby ponoriť štetec. 5. Jemne vytlačiť prebytočnú vodu pomocou čistý uterák. 6.Nech štetiny suchý vzduch v otvorenom priestore. Upozornenie: Nové produkty, možno s trochu vonia. Prosím, nebojte sa, že to nie pochádza z štetiny. Od kefy sú uzavreté v balení na dlhú dobu, odporúčame vám, aby ste umývanie im niektoré šampónu a vody, ako sa zbaviť vôňa pre prvé použitie.

Štítky: el kefy, morská víla barbie make-up štetec, sada, cosmet, makup nastaviť, pinceles de maquillage, ulta kozmetický štetec, kórejský make-up set, brush make-up, dávka profesionálny make-up štetce, lesklé eyeshadow kefa.

  • Rukoväť Materiál: Živica
  • Používa Sa S: Obočie kefa
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kefa Materiál: Vlnené Vlákno
  • Položka Druh: Make-Up Štetec

Súvisiace produkty