LINKBOY Silica Gel Šípky, Lukostreľba Sťahovák Uchopovač Cieľ Odstraňovač Gumy Lukostreľba Zložené Luk a Šípy Lov Príslušenstvo
LINKBOY Silica Gel Šípky, Lukostreľba Sťahovák Uchopovač Cieľ Odstraňovač Gumy Lukostreľba Zložené Luk a Šípy Lov Príslušenstvo
Sku: g37067
(0 Recenzie)
Novinka

€3.78 €3.98

Popis:

RM10330667659767878 LINKBOY Silica Gel Šípky, Lukostreľba Sťahovák Uchopovač Cieľ Odstraňovač Gumy Lukostreľba Zložené Luk a Šípy Lov Príslušenstvo

Popis:

Protišmykové gél šípky, lukostreľba sťahovák pre recurve/zlúčenina/tradičný luk, šípy

Mäkké silica gel materiálu a ľahko odstrániť šípky z cieľa bez ublížiť prívesok na dizajn, krásne a pohodlné na prepravu rozmery (d x Š): Cca. 11 x 3,5 cm Materiál: Silica gel Balík obsahuje : 1 x šípku sťahovák

Upozornenie:

Mohli by sme ho poslať do Ruska .

Musíte zmeniť svoje krajiny do druhej, keď si ho objednať.

Potom nechať odkaz pre nás.

Platby:

Akceptujeme platbu cez Paypal/ T T ban k tran sfer, atď. záleží na vašej spokojnosti. Ak chcete platiť iným spôsobom, obráťte sa Prosím na detaily. Budeme sa snažiť spolupracovať s vašou prácou.

Doprava:

Dodacia lehota: Sme zvyčajne loď objednávky do 24 hodín po platbe je schválená pre osadenie položky. Sľubujeme, že loď všetky objednávky v spáchaný čas doručenia.

Vrátenie a Odoslať:

Poskytujeme záruku za kvalitu našich produktov Sme sa odmietli vrátiť bez akéhokoľvek oznámenia.

Krok 1) Prosím informujte nás, ak výrobok nefunguje dobre.

Krok 2) uveďte, Prosím, čo najviac podrobností o probléme.

Krok 3) Prosím, vráťte položky s jeho originálne balenie.

Je veľmi dôležité, aby kontaktujte nás a získajte pomoc najskôr v každom prípade.Prosím, neváhajte a opýtajte sa nás, ak máte akékoľvek otázky po predaji.

Spätná väzba:

Prosím, uistite sa, že akceptujete tieto podmienky pred uskutočnením objednávky. uprednostňujeme úprimný & úprimné kupujúci, a to je vysoko ocenil, že necháte pozitívnu spätnú väzbu pre nás, budeme robiť to isté. Ak spĺňate všetky problémy s našimi položky alebo služby, len neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu, budeme robiť všetko, aby sme zaručili vašu spokojnosť.

O Nás:

Ningbo LinkBoy Outdoorové športy Co., Ltd sa nachádza v Meste Ningbo,China,ktorá bola založená v roku 1995. Na to je bigging to hlavne vyrobené kovové hardware.najmä lovecký hrot šípu pre niektorých svetových značiek .Teraz je profesionálny o tom, šípky a príslušenstvo ,lúk príslušenstvo, lov šípku bod a broadheads a súvisiace produkty. Máme prísny systém kontroly kvality a inžinier tím . ponúkame OEM service pre mnohých slávnych značiek na svete. Súčasne, sme sa vyvíja naše vlastné značky "Linkboy Lukostreľba", agenti sú predaji našich výrobkov dostal veľmi dobre vyjadriť na túto firmu trhu. A budeme mať vyvíja nové a najlepšie produkty pre kupujúcich.

Štítky: lukostreľba linkboy, šípka luk, šípka sťahovák, sťahovák nástroj, šípka gumy, lukostreľba šípku prípade, strom stojí lovecké topánky, strieľať cieľ, blue fox kožušiny bunda, luk cieľ.

  • farba: black red
  • Druh: Luk & Šípky Nastaviť
  • Číslo Modelu: BQ-1
  • Pre: Recurve/Zlúčenina/Tradičný luk, šípy
  • Použitie: Lov
  • Materiál: Silica gel
  • Názov Značky: Linkboy Lukostreľba
  • Veľkosť: Approx. 11 x 3.5cm

Súvisiace produkty