Potok USB Adaptér pre Xbox Jeden pre PS4 Herné Super Converter Radič Adaptér pre joystick pre GT29
Potok USB Adaptér pre Xbox Jeden pre PS4 Herné Super Converter Radič Adaptér pre joystick pre GT29
Sku: g37816
(1 Recenzie)
Novinka

€34.00 €42.51

Popis:

Ružová Brook USB pre Xbox Jeden pre PS4 Herné Super Converter Radič Adaptér pre joystick pre GT29

Popis: Potok Super Prevodník série robí staré radiče kompatibilná s novými konzol. Tento konkrétny model, pre Xbox JEDEN pre PS4 Radič Adaptér umožňuje používať pre Xbox Jeden radiče ako gamepads, dancemats, joystick a pretekárske kolesá s pre herné konzoly PS4 a na PS4 na PC. To nielen šetrí peniaze, ale tiež znamená, že môžete používať na bezdrôtové ovládače ste vyrástli accostumed na. Inštalácia a použitie pre PS3 na PS4 Radič Adaptér bez námahy. upozornenie : nie podpora náhlavnej súpravy alebo slúchadiel - Vysoko kvalitný 3. strana výrobku. - Plug and Play - bez pôvodného pre PS4 radič, potrebné pre overenie. - Konvertuje na XBOX Jeden bezdrôtový ovládač + USB kábel alebo pre XBOX Jeden káblového ovládača sa používa na konzoly PS4. - Podporuje Turbo / Rapid Fire funkciu. - Vibrácie podporu. - Úplné tlačidlo kompatibility. - USB rozhranie, ktoré umožňuje hot jednotiek. - Potrebné aktualizovať firmware (pomocou pre systém Windows 7 alebo novší), keď pre Sony upgrade pre PS4 - môžete stiahnuť najnovší firmware z oficiálnych stránok. Poznámka : Prosím skontrolujte kompatibilitu produktu na brook oficiálnej webovej stránky pred umiestnite príkaz, pretože NIE všetky značky alebo modely radiče / koliesko / Ovládač sú kompatibilné s brook adaptér. Balenie Obsahuje 1 x Radič Adaptér 1 x Príručka obsahuje Nové funkcie: - Super converter uvoľňuje novú funkciu ponúknuť ovládači simulované touchpad tlačidlo pre PS4 ovládač. pre Xbox Jeden radič: Použite "Zobraziť" tlačidlo a R stick simulovať touchpad tlačidlo. - Ďalšia nová funkcia je simulovať "Zdieľať" tlačidlo. pre Xbox Jeden radič: Použite "Zobraziť" tlačidlo a "Menu" tlačidlo, ak chcete simulovať "ZDIEĽAŤ" tlačidlo. Touchpad Napodobniť Tlačidlo Konfigurácia Potoka Radič Adaptér rozpozná pre Xbox JEDEN radiče a pre Xbox JEDEN volanty a automaticky sa nakonfiguruje všetky tlačidlá, ako je uvedené v mapu vpravo. Žiadny prechod je nutné. pre Xbox Jeden Racing Wheel Všetky kľúčové functionsmap perfektne! DÔLEŽITÉ: - Každý Potok Radič Adaptér môže spracovať len jeden pre Xbox JEDEN radič v čase. - pre Xbox JEDEN radiče pripojiť k Radiču Adaptér automaticky, ale musia byť pripojené pomocou kábla USB na prvé použitie pre účely registrácie regulátora. - Po registrácii radič a odpojte kábel USB, počkajte 3 až 5 sekúnd pred stlačením na tlačidlo PS zabezpečiť, aby na pripojenie k bezdrôtovej je hladké. - Pre použitie s PC beží na Windows 7 nainštalujte si prosím pôvodného pre Xbox Jeden ovládač pre Microsoft. Staršie operačné systémy nie sú podporované. Kompatibilita nižšie uvedený zoznam uvádza radiče/palice, ktoré boli testované na kompatibilitu s prevodníkom.

Pre tých, radiče/palice, ktoré nie sú v zozname, môžu byť kompatibilné alebo nie sú testované ešte. Prejdite sa na Nás Obrátiť o radu alebo návrh.

pre HORI:pre HORIPAD pre Xbox One_XBO-001

pre HORI:RIADENIA CONTROLLER_XBO-005

pre HORI:boj veliteľ pre Xbox Jeden

pre Razer:pre Razer Wildcat - Herný ovládač pre Xbox Jeden

pre PDP:ROCK CANDY pre XBOX Jeden

pre PDP:Mortal Kombat X Boj Pad pre Xbox Jednom a pre Xbox 360

pre PDP:pre Xbox Jeden Mirror Edge Katalyzátor Káblovom Ovládači

pre PDP : Legendárny Zber Vysloboditeľ Pravdy Radič

pre PowerA:pre PowerA Mini ovládač pre xbox jeden

pre PowerA:FUSION ovládač PRE XBOX JEDEN

Mad Catz:Arcade FightStick Tournament Edition 2

pre THRUSTMASTER:Ferrari 458 Racing Wheel

pre SCUF:PROFESIONÁLNE HERNÉ CONTROLLERFOR XBOX JEDEN

pre Microsoft:pre Xbox Jeden Elite Bezdrôtový ovládač

pre Microsoft:pre Xbox Jeden Bezdrôtový ovládač

pre Microsoft:pre Xbox Jeden Radič S

pre Microsoft:pre XBOX Jeden 2.4 G Wireless Gamepad

pre BD A:pre Výkon SYNTÉZY Pro ovládač pre Xbox Jeden

pre Mayflash:Arcade Fightstick F300 pre PS4 /pre PS3 /XBOX Jeden/ pre XBOX 360/PC

ffor PDP Stealth Série Káblovom Ovládači Upozornenie!

Produkt obrázok je len pre referenčné účely. Vzhľadom na odlišné zobrazenie na obrazovke môže priniesť obrovské farebný rozdiel na rovnaký obrázok, vezmite prosím na vedomie, že môžu nastať farebná škála rozdiel fyzického produktu. Sme sa nemusíte vykonávať žiadnu zodpovednosť farebný rozdiel a nebude akceptovať o takýchto súvisiacich sťažnosť.

Štítky: potok, Cyberpunk 2077, adaptér usb wii, adaptér g25, potok ps4, dslr hot, údaje žaba y3, android converter ps4, super converter potok, postfix.

  • Kompatibilné Značka/Model: Sony
  • SONY Model: PLAYSTATION4
  • Číslo Modelu: ZPPN003
  • Pôvod: HK(Pôvodu)
  • S USB: N/A
  • Názov Značky: GAM3GEAR 3 G

Súvisiace produkty