HORÚCE Drevené Rainbow Kameň Jenga stavebným Vzdelávacích Hračiek, Nordic Štýl Stohovanie Hra detské Hračky Rovnováhu Drevené Hračky
HORÚCE Drevené Rainbow Kameň Jenga stavebným Vzdelávacích Hračiek, Nordic Štýl Stohovanie Hra detské Hračky Rovnováhu Drevené Hračky
Sku: g37892
(2 Recenzie)
Novinka

€3.65 €4.45

Popis:

Toto je kameň v tvare rovnováhu blok vyrobený z borovicového dreva. Nie je to skutočný kameň. Farba a množstvo sú predmetom obrázky

Tento kameň oblek môže byť použitý ako pilot detské hračky, kultivovať sa a uplatniť svoje schopnosti, a ako domáce dekorácie.

Popis produktu

1. Dlaždice a zásobník dvoch metód dekorácie, môžete vybrať viac dekorácie metódy. A môže byť bezpečne používané ako hry a hračky.

2. Použitie krásne a prirodzené miešanie je obmedzená len na vašej fantázii. Vynikajúcou voľbou pre rôzne remeselné predmety, pláž svadby, fontány, kvetináče alebo sušené kvety odrezkov.

Funkcie:

1. Rozvíjať detské logické myslenie schopnosť.

2. Výkon družstva schopnosti a zlepšiť praktické schopnosti.

3. Vývoj mozgu, myslenia a rozpoznať rôzne farby.

Produkt atribút

Materiál: Borovica

Proces: leštenie

Výrobný proces: brúsenie

Povrchové technológie: sprej farba

Výšivky vzor: obrázok idol

Dekorácie forma: Dekorácie

Štýl: Moderné a jednoduché

Modelovanie: abstraktné

Platné scéna: Domov

Package:Farebné * 10 + Drevo farby * 10 + Farebné zásobník kameňa * 16 + Farebné zásobník kameňa * 5

1.Väčšinou,objednávky budú posielať do 1-2 pracovných dní po platba potvrdená. 2.Akceptujeme dropshipping,veľkoobchod,hromadné objednávky. Tešíme sa na dlhodobú spoluprácu s vami. Ak máte akékoľvek požiadavky a problémy,prosím, kontaktujte ma. tešíme sa na našu spoluprácu. Ak používate Whatsapp/Wechat/Skype,môžete si ma pridať,moje číslo je +8615773125773 3.Ak chcete získať položka rýchlejšie,prosím, kontaktujte nás, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie prepravu spôsobmi:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní. 4.Ak ste satisified s naše produkty a služby, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. Môžete zdieľať vaše obrázky v pozitívnej spätnej väzby, a my vám pošleme kupón, alebo dar.

Vážení vďaka za vaše objednávky, ak je vaša objednávka viac ako 100$, môžete sa obrátiť na mňa,ja vám dám nejakú zľavu alebo posielať tým rýchlejšie prepravu spôsobom,pekný deň.my sa budeme snažiť pre vás vďaka. 1.Zásielky tovar vám bude čoskoro dodaný po zaplatení vymazané. Zvyčajne položky budú doručené do 15-45 pracovných dní potom, čo expedície je v Závislosti na krajine je vzdialenosť a prepravu.my chceme itm čoskoro dorazí k vám. Môžete obrátiť na naše Odhadovaný Čas Doručenia na stránke. 2.Vrátenie Vďaka za vašu objednávku,ak balík nie je dorazili na dlhú dobu,pls nebojte sa,môžete sa obrátiť na nás čoskoro a budem vám pomôžu hľadať pozemok namiesto otvoreného sporu, pretože je to naozaj bolí nás,či je to naozaj stratil,nebojte sa svoje peniaze vrátime na vás,takže môžete nič stratiť. Správame sa každý zákazník s opatrní a ohľaduplní, aby zákazník spokojný a majú vynikajúce,príjemné nakupovanie. 3.Spätná väzba Existuje staré príslovie, že v Číne: "stretnutie je osud" .vďaka za výber našom obchode sa snažíme pre vás najlepšie, Ak ste spokojní s našich produktoch a službách, prosím dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. A za to, že vám môžeme ponúknuť ďalšiu výmenu alebo vrátenie peňazí službu. Ďakujeme vám za pochopenie. * Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Štítky: osviežovač vzduchu kameň, kameň natur, rocker dreva, krúžok zásobník hračka, serpentin kameň, zviera plyšové hračky, pickler trojuholník, blok stacker, jenga veže, cítil garland.

  • Materiál: Kameň