Vymeniteľné Prenosné Oblúky Ballon Displej Podpora Súpravy Tabuľka Oblúky Odnímateľný Balón Svadobné Dekorácie Dodávateľa
Vymeniteľné Prenosné Oblúky Ballon Displej Podpora Súpravy Tabuľka Oblúky Odnímateľný Balón Svadobné Dekorácie Dodávateľa
Sku: g3827
(1 Recenzie)
Novinka

€8.88 €11.68

Popis:

Materiál: Plasty

Farba:Ako na Obrázku

Váha: cca 370g

Balenie Zoznam:

2 ks C-Tvarované plastové klipy

10pcs sklenené vlákna, poliaci

2 ks sklenených vlákien pólov

25pcs balón arch držiteľ klipy

Použitie:Svadby, narodeninové párty ,baby sprcha ,svadobné sprcha ,udalosti strany.

Funkcia:

NAJLEPŠIU KVALITU NA TRHU: na Rozdiel od tých, s týždni poliakov, tento balón oblúk bol redizajn s lepšie materiály, ktoré je možné znovu použiť pre mnoho krát. Je to najviac odolné balón oblúk pre stolové dekorácie.

NASTAVITEĽNÁ VEĽKOSŤ: Tento balón arch je veľmi flexibilný, aby sa zmestili väčšina z tabuľky na trhu s o 1.57" (4 cm) hrúbka. Výška a šírka závisí od veľkosti tabuľky.

JEDNODUCHÁ MONTÁŽ A DEMONTUJTE: Tabuľka a balóny NIE sú zahrnuté. To netrvá viac ako 2 minúty ak chcete nastaviť túto balón oblúk, rám na stole. To si vyžaduje minimálne úsilie, aby rozobrať a uložiť do malej mieste na budúce použitie.

Štítky: balón držiteľ, príslušenstvo vlasy ženy, balón garland, balón stojan, skirta svadobné luky, doska stojan, balóny penis, to dievča s, krásne svadobné balóny, svadobné dekorácie stan.

  • Materiál: Plastové
  • Príležitosti: Svadobné & Zapojenie
  • Klasifikácia: Ballon Stĺpec Base
  • Číslo Modelu: HG14968A1
  • Názov Značky: Loriver
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty