Jazda Na Bicykli Masku Na Tvár Masku Proti Prachu Bicykli Uhlím S Filtrom Masku Na Dýchanie Ventil Proti Znečisteniu Ochranné Športové Masky Cestovanie
Jazda Na Bicykli Masku Na Tvár Masku Proti Prachu Bicykli Uhlím S Filtrom Masku Na Dýchanie Ventil Proti Znečisteniu Ochranné Športové Masky Cestovanie
Sku: g38299
(0 Recenzie)
Novinka

€2.23 €6.20

Popis:

Upozornenie:Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Prach So 4 Filtre Polovicu Tváre Opakovane Uhlím Prachotesný Respirátor

ZDRAVÉ DÝCHANIE: Naše respirátor, maska je určená pre pohodlné ochrana proti prachu, peľu,dymy, spoločné vzduchom dráždivých a iné non-olej na báze častice. To vám pomôže dýchajte čistejší a zdravší spôsob.

PERFEKTNÝ DIZAJN: na Rozdiel od predtým navrhol súmraku masky (väčšinou 95% masky), Náš maska proti prachu realizuje dizajn prevencia znečistenia maska z skĺzla

UNIVERZÁLNE VYUŽITIE: Náš anti-znečistenie maska je vyrobená pre domácich majstrov projekty: ako namaľovať maska (non-na báze oleja), maska na čistenie, dreva, kosenie, atď.

Môže sa použiť aj ako maska na filter alergénne, peľ a ako maska pre chrípku. Našich zákazníkov používať masku na tvár pre beh a cyklistika. Podobné elevation - To môže tiež pomôcť svojej kapacity pľúc školenia napodobňovaním vysoká nadmorská výška/nízky obsah kyslíka podmienky.

POHODLNÉ NOSENIE: Vyrobené z elastickej nylon a spandex, ľahký materiál, jemnú textúru, rýchle sušenie, priedušná a pohodlné na nosenie. Všeobecné veľkosť, elastický a nastaviteľný popruh vhodný pre väčšinu ľudí, jedna veľkosť pre všetkých.

Naše masky oddelenie 98% prachu, chemikálií, tuhých znečisťujúcich látok, plyn, peľ, dym a výpary. Na prachotesný maska môže byť použitý na boj proti prachu, anti-vozidlo výfuk, anti-alergia na peľ, anti PM2.5 a oparu deň ochrany. Je vhodná pre cyklistiku, beh, cyklistika, turistika, lyžovanie, drevospracujúci a iné outdoorové aktivity. Pre maximálnu výkonnosť, maska, musia byť uzatvorené riadne okolo nosa a úst, tak, že všetky vdýchnutí vzduchu môže prejsť cez filter.

O materiál:

Maska materiál: elastická nylon

Obsah Balenia:

1PC masky+4 filtre

Štítky: Uhlíkovým Filtrom, Maska, požičovňa maska proti prachu, bicykel maska, filter maska šport, masky na dýchanie športy, bicycl, biker šatku, masku na tvár prieduch, maska šport, bicykel chrome.

  • miesto pôvodu: Čína (Pevninská Časť)
  • Materiál: Polyester
  • Ocassion: Cyklistika, Turistické a Outdoorové Športy,Party
  • Funkcie: Windproof, opaľovací Krém,Rýchle sušenie, Priedušná
  • Vzor Typ: Pevné
  • Číslo Modelu: Masky
  • Sezóna: Všetky Sezóny
  • Obsah Balenia: 1 ks masky + 4filters
  • farba: čierna
  • Pohlavie: Muži a Ženy v každom veku

Súvisiace produkty