Cexxy Rovné Vlasy Zväzky S Uzáverom Ľudské Vlasy Rozšírenie Brazílsky Vlasy Väzbe Zväzky Remy Vlasy 30 Palec Zväzky
Cexxy Rovné Vlasy Zväzky S Uzáverom Ľudské Vlasy Rozšírenie Brazílsky Vlasy Väzbe Zväzky Remy Vlasy 30 Palec Zväzky
Sku: g38402
(2 Recenzie)
Novinka

€43.73 €82.51

Popis:

Zákazník Zobraziť

Informácie O Produkte

Viac V Cexxy

Priateľské Pripomienka dlhšie vlasy, a tenšie to bude. Ak potrebujete úplnú vzhľad alebo hrubšie, 4 zväzky sú potrebné,3 zväzky s uzáverom, tiež je dobrá voľba

1.Objednávky bude odoslaný v rámci 24 hodín po zaplatení overenie.Dodacia lehota trvá zvyčajne 2 až 4 pracovné dni. 2.Fyzická adresa je potrebné. Nenechávajte PO BOX adresu ako DHL / FedEx nemôžu dodať na to. 3.Nepovolia DHL /FedEx zanechať váš balík na vaše dvere na žiadnych okolností. To spôsobuje balíky stratil často.

Otázka:Bude to prelievanie a spleť? Odpoveď:Prelievanie: niekoľko prameňov počiatočné prelievanie nových vlasov je normálny. Vždy navrhnúť zákazníkovi tesnenie útek pred inštaláciou a štetcov to so širokým zub hrebeň. Nadmerné vylučovanie spôsobí tým, že útok na rezanie alebo sucha. Prosím, vždy tesnenie končí, ak ste vystrihli útok na inštaláciu a udržiavať ho moisturized. Spleť: Obvykle, naše vlasy nebudú spleti, pretože to je kutikulu neporušené ľudských vlasov. Avšak, sucho, ropa a nečistoty build-up, slanej vode, alebo nie česanie sa denne bude viesť k spleti a zvliekanie. Prosím, postupujte podľa starostlivosť o vlasy návod a použitie dobré shampoo &conditioner na umývanie vlasov dvakrát týždenne. Otázka:môžem farbivo ho do inej farby, a vykonať ďalšie štýl? Odpoveď: Áno, naše vlasy sú 100% ľudské vlasy môže byť farbené, odfarbené a permed. Avšak, často farbené a permed bude robiť škodu na vlasy, dokonca aj zničiť chĺpky. Prosím, nerobte to často. Otázka:Prečo sú krátke fúzy na útek? Odpoveď: Keď chĺpky rez od darcov, to je zväzok dlhé vlasy a bez útku. Dĺžka vlasov je potrebné zložiť na šitie útku. To je dôvod, prečo tam sú krátke fúzy jednej strane. Prosím, nebojte sa o to nebude mať vplyv vlasy vyzerať, a nebude mať vplyv na vlasy, pomocou a kvalitu. Otázka: Je každý prameň vlasov rovnakú dĺžku? Odpoveď: Naše vlasy sú 100% ľudské vlasy, rezanie z mladých darcov. Ako naše vlastné vlasy, pravé ľudské vlasy nie je možné rásť presne rovnakú dĺžku každej jednej oblasti činnosti. To je dôvod, prečo ľudské vlasy končí sa vždy tenšie než hore. Prosím, plne pochopiť a zvážiť pred podaním objednávky. Otázka: Ako merať dĺžka vlasov? Odpoveď: Pre vlnité vlasy,prosím, úsek to rovno, potom sa meranie.

Štítky: veľká vlnitá zväzky, ľudské vlasy bundlls, toupee ženy, moxika ucho vlasy, moxika šedivé vlasy, 20-palcový kučeravé vlasy, bundl s closur, Recool, stratiť ľudské vlasy zväzky, ľudské vlasy.

  • Ľudské Vlasy Typ: Brazílsky Vlasy
  • Balenie: 3 ks Útku a 1 pc Uzavretie
  • Najdlhšie Vlasy Podiel: >=15%
  • Textúra: Rovné
  • Vhodné Umiera Farby: Všetky Farby
  • Môže Byť Permed: Áno
  • Materiál Triedy: Panenské Vlasy
  • Názov Značky: CEXXY

Súvisiace produkty