Najnovšie V85 iProg Programátor 3in1 IMMO+Kilometrov Korekcia+Airbag Reset Podporu 2019 Rok S 5Probe Adaptér/PCF79xx/RFID 4C/4D
Najnovšie V85 iProg Programátor 3in1 IMMO+Kilometrov Korekcia+Airbag Reset Podporu 2019 Rok S 5Probe Adaptér/PCF79xx/RFID 4C/4D
Sku: g38698
(2 Recenzie)
Novinka

€59.70 €101.19

Popis:

Ak kupujúci potrebné kúpiť samostatný adaptér príslušenstvo sám ,prosím, kliknite na odkaz nižšie:

iProg iPROG Programmmer Multi-Function Podporuje IMMO/počítadlo kilometrov Oprava/Airbag Reset Funguje Až do Roku do roku 2019 Nahradiť Carprog Full/Digiprog/Tango

Poznámka:

iPROG+ môže byť pripojený iba k počítaču USB port 5V. NIE je možné externý 12V napájanie.

Je ľahké horieť, keď je pripojená na externý zdroj napájania 12V(nie je 12V napájanie v balení,takže zákazník nepoužívať 12V,inak zákazník je zodpovedný za to)

Po inštalácii ovládača, ale počítač nemôže rozpoznať a správca zariadení ukazuje nezn ├ íma zariadenia to znamená, že vodič nemôže fungovať,prosím odinštalujte a znovu nainštalujte ovládač znova a zmena inému portu usb na konektor.

Jazyk: Plný ruskej +napoly anglicky (Nie Celý v angličtine)

***niektoré softvérové programy, ktoré ukazujú, ruský,prosím, upozornenie na tento .

Nové Vydanie V85

Popis: Airbag,carradio,dpf off, ECU,IMMO KEY, MIL, ABY KM, PINABS,PINCODE SMATRA3,PINCODE SNÍMAČ RÝCHLOSTI,ODO Adjust,EEPROM,MCU-Atmel,Fujutsu,Microchip,Motorola,Motorola912EN,NECV850,BLR,CAN,CRC_Cript,ibutton,sd_unlocker,test.

IProg Pro Programátor Funkcia Zoznamu: Práca s odometers na OBDII konektor Práca s odometers na stole cez adaptéry Práca s multimédiami odblokovanie magnetofón Pracovať s tlačidiel (IMMO, Transpondérov), kopírovanie, príprava, odblokovanie Pracovať s IMMO-Tlačidlo Auto skládky Práca s airbag počítač, mazanie crash data Transfer čítania z míľ km Čítať a písať procesory a jeho používané v automobiloch Odstraňovanie tuhých znečisťujúcich látok filter v diere, Práca s šípkami interkom Zarovnať Pin cod z dump (niektoré značky) riadiacej dosky číslo, + skripty plnú Základnú číslo. Schopnosť aktualizovať! Všetky adaptéry sú testované na výkon!

IProg Pro Programátor Podpora OS: program je určený pre prácu v operačných systémoch Windows rodiny . Tieto verzie sú podporované: Windows xp Windows vista Windows 7

Počítačový Systém: Win XP a Win 7 32bit/64bits . Č Podporuje Win 8/10.

Iprog+ Software Programátor Displej: 1. Airbag: Čítanie a mazanie crash na niektoré autá Čítanie a mazanie DTC Opravy CFG 2. Informačný panel: Čítanie km Písať nové km 3. Autorádio & ECU: autorádio: Čítanie a vymazať info Reset počítať ECU: Immo VYPNUTIE DPF off 4. Eeprom: Čítanie/zápis/výmaz eeprom 5. Immo: Program a kopírovať čipy pre automobily a truck Odblokovať tlačidlá Kryt Toyota inteligentné tlačidlá: tlačidlo reset pripraviť Napísať kľúča immo dump 6. Mcu: Čítať a písať čipy Kryt čipy Atmel, Fujitsu a mikročipy Motorola, NEC v850 7. Špeciálne funkcie: Mile km Pincode z výpisu

Časté otázky: Otázka: mám 2010 GMC teréne , som si kúpil auto a má 999999 na prístrojovej doske, keď som naskenované to, GDS2 mi ukazuje to má 16,7 milióna kilometrov moja otázka je, snažím sa dať kilometrov späť do pôvodného stavu 257.000 KM auto je Kanadský budem používať iprog+ je info o to v BCM alebo klastra alebo v Oboch. Odpoveď: BCM by malo byť dosť, ale ak dash nezobrazí nové kilometrov budete musieť robiť oboje. 24c16 v dash a BCM.

IProg Programátor Recenzie Zákazníkov: Recenzia 1: Pre Isuzu Dmax 2010 všetky kľúčové stratil vykonáva Iprog+ Recenziu 2: objednal som si jednu iprog , môžem cofirm, že Iprog+ pracuje ideálny na tieto tlačidlá: obnoviť použité Smartkey pre Subaru Impreza (obnoviť, aby panna), to je DENSO 14ACA Typu. Recenzia 3: Iprog masos pre pokles auto a auto okno bude zatvorené dpf egr evap auto toyota a Lexus bude auto používať stáť. Recenzia 4: Môj iprog+ môže robiť dobrú prácu. Kredity na jednej DK veterán. Recenzia 5: mám iprog a bez problémov vymazať všetky pre Toyota moduly. Recenzia 6: Zúčtovania airbag ECU funguje, aj keď niektoré časti je prilepené v ruštine. Recenzia 7: čítanie pin kódu smartra3 hyundai h1 2012 bosh edc16--OK, Delphi nie je ok. V. 82 pre Ford Tranzit 2012 najazdené oprava OBD OK, pomocou obd vyrobený pre Ford. Recenzia 8: mám Iprog a som naozaj spokojný z neho. 90% z palubnej dosky a airbag výpočty sú dobré. Dnes som bol vyrobený pre Mazda Airbag jednotky cez OBD. To bolo Infineon XC2361-56F.

Zoznam balíkov: 1pc x iprog+ Hlavnej Jednotky 1pc x RFID 125+134 adaptér 1pc x Eeprom adaptér 1pc x UARTBDM adaptér 1pc x NEC Čítať adaptér 1pc x OBD Kábel 1pc x USB 1pc x CD 1pc x MÔŽE Adaptér (Voliteľné) 1pc x Kline adaptér (Voliteľné) 1pc x Zváracie Linky (Voliteľné) 1pc x MB IČ Adaptér (Voliteľné) 1pc x PCF79XX Adaptér (Voliteľné) 1pc x 5 ks Sonda Adaptéry (Voliteľné) 1pc x RFID Žltá adaptér pre 4C/4D (Voliteľné) 1pc x 35080/160 Vymazať Adaptér (Voliteľné) 1pc x 35080/160 Vymazať Adaptér (Voliteľné) 1pc x 35080/080 Vymazať Adaptér (Voliteľné)

Štítky: vvdi, zástrčky digiprog 3, airbag súčasne, univerzálny programátor eprom, rfid tag, xhorse, vzduch požičovňa lehátok, techstream toyota, iprog pro 2020 full, ezp2013.

  • Položka Dĺžka: 30cm
  • Položka Výška: 10cm
  • Položka Hmotnosť: 1kg
  • Druh Materiálu: Box a Adaptér
  • Verzia Softvéru: v85
  • Platné Vehuicle: Funguje Viacerých Značiek Automobilov
  • Názov Modelu: iProg Programátor
  • Jazyk: angličtina
  • Počítačový systém: Windows Vista/XP/7/8
  • Podporuje Auto rokov: Najneskôr do Roku 2019
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Moc: W
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Elektronické: No
  • Funkcia: Podporuje IMMO/Počet Oprava/Airbag Reset
  • Názov Značky: EKETOOL
  • Položka Druh: Airbag Scan Nástroje A Simulátorov
  • Napätie: V
  • Výkonné Funkcie: Nahradiť Carprog/Digiprog/Tango
  • Položka Šírka: 20cm
  • Hardvéru Verzia: Nové