LED Fotón Terapia Krku Proti Vráskam Face Lifting Masér Vibrácií Kože Sprísnenie Znížiť dvojitá Brada Odstrániť Vysoká Frekvencia
LED Fotón Terapia Krku Proti Vráskam Face Lifting Masér Vibrácií Kože Sprísnenie Znížiť dvojitá Brada Odstrániť Vysoká Frekvencia
Sku: g38942
(2 Recenzie)
Novinka

€9.18 €30.61

Popis:

LED Fotón Terapia na Krk a Tvár Zdvíhacie Masér Sonic Vibrácií Krásy Stroj Proti Vráskam Kože Sprísnenie dvojitá Brada Štíhlejší

Funkcie

Neustále kúrenie funkcia bude dodávať 45℃±5℃upokojujúci kúrenie na posilnenie tkaniva, regenerácia a otvoriť póry pre lepšie vstrebávanie krém, mlieko a ďalšie produkty pre starostlivosť o pleť na zanechávajú vašu pleť bacuľatá.

Ergonomické zakrivenie masáž hlavy môže priliehavo fit obrys váš krk a tvár, zefektívniť rukoväť je možné dodať pohodlné a bezpečné držanie rukoväte.

Nabíjateľná dizajn podporuje byť napájaný cez USB pre pohodlné moc prístup, ľahký a prenosný tele vám umožní ho nosiť kedykoľvek a kdekoľvek, pre rýchlu masáž potešenie.

Sonic vibrácií môže aktívne kožných buniek, podporujú metabolizmus a urýchľuje krvný obeh zvýšiť pružnosť pokožky a odstránenie kože, únava s úľavou masáže, pomáha, aby sa koža vzhľad hladšie a pevnejšie.

Prijať fotón LED terapia bude uvoľňovať energiu pre blahodarné účinky, ktoré sa bude aktivovať hlboké buniek a posilniť microvessels riešiť rôzne kožné problémy, žiadne vysoké teplo a žiadne vedľajšie účinky, je vhodný pre všetky typy pleti. 45 ±5℃ Tepla A 3 Masáž Režim:Tento masér vytvára "teplo", kombinácia 3 intenzity masáže, aby sňal odpadky z vrstvy kože, a spomaliť starnutie pokožky. Pohodlné Tvar Tváre & Krku:Tento vlastnil pohodlný tvar, počas procesu tlačenia a odstránia, pokožka sa stáva vyrovnať a dotiahnuť.

Zvýšiť Účinok Starostlivosť o Pleť:Tváre masér posilní účinok vášho obľúbeného séra, pleťové krémy alebo éterické oleje. Unikátna masáž hlavy, Dva-v-jednom ergonomický dizajn, Krásy, Starostlivosť o Pleť Nástroje Dva-v-jednom ergonomický dizajn Tejto vrások masér môže byť použitý na oboch tváre, krku a dekoltu, radián masáž hlavy perfektne sadnú každej časti krku a tvári, pričom vaša profesionálne masáže. Vstrebávanie produkt Zvýšiť účinok starostlivosť o pleť Tradičná masáž rúk môže viesť iba asi 30% starostlivosť o pleť. Väčšina z nich zostal na povrchu kože, ktoré môže spôsobiť akné.

Microvibration masér môže zlepšiť to, aby o 95%, maximalizujte účinok produkty starostlivosti o pleť. Prvý prevodový-Modrý indikátor Nízke vibrácie frequencymin. Napína voľnej kože. Podporuje syntézu kolagénu. Vhodný pre mastnú a citlivú pleť. Druhý prevodový-Zelená kontrolka Stredné vibračná frekvencia. Magnetické tepla na 45℃ teploty. Podporuje povrch kože, mikrocirkulácie. Bojuje edém a upokojuje pokožku. Tretí prevodový-Červená kontrolka Vysoké vibračné frekvencie. Zlepšuje krvný obeh. Eliminuje vrásky.

Obnovuje prirodzenú farbu pleti.

Špecifikácie

Materiál: ABS

Farba: Biela

Menovité Napätie: 5V

Menovitý Príkon: 3W

Pracovné Režimy: 3 Režimy

Režim 1(Prvý Prevodový)-- Nízke Otáčky Režim:

Stredné Vibračná Frekvencia+Modré Svetlo

2 Režim(Druhá Zariadenia)-- Stredná Rýchlosť Režim:

Vyššie Vibračná Frekvencia+Magnetická Terapia Tepla+Zelená

Režim 3(Tretí Prevodový)-- Vysokorýchlostné Režim:

Najvyššie Vibračná Frekvencia+Magnetická Terapia Tepla+Červené Svetlo

Magnetická Terapia Tepla Teplota: 45℃±5℃, AKO POUŽÍVAŤ? Vzlietla v protive kryt Použiť niektoré produkty starostlivosti o pleť na krku a tváre Pomocou masáž hlavy blízko krku, výťah od dna niekoľko krát Potom nasaďte kože tváre a výťah, aby sa pleť utiahnuté Výťah pozdĺž vrások, zlepšenie dvojitá brada, úsmev linky, očné vrásky a aktivuje kožné bunky

TIPY PRED POUŽITIE: Odporúčame používať ho 10 minút za deň. Napríklad, 5 minút ráno, 5 minút večer na konci vašej starostlivosti o pleť rutina. Uistite sa, že použiť dynamicky, nepoužívajte ju fixedly vyhnúť sa zraniť do pokožky.

Tento produkt je vhodný pre normálnu pokožku. Vďaka svojej vibračnej a kúrenia vlastnosti, neodporúčame ju používať, ak vaša pokožka je tenká alebo poškodený.

Poznámka:

Po-predajný servis:

Ak to nie je v práci/nedostanete/to je poškodený počas prepravy/ alebo iných alebo iné otázky, prosím, kontaktujte nás pre free. Po tom, čo sme potvrdiť, môžeme odoslať alebo vrátenie peňazí.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Prosím sledujte svoje zásielky na : www.17track.net/en

Vezmite prosím na vedomie: (napríklad : Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ) na sledovanie informácií je k dispozícii len v Číne. Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá asi 35 do 60 pracovných dní

Štítky: led terapia, tecar, led list, 3d 500 doska, spp dvojitá brada, výťah, cryolipolysis shockwave terapia, veľké masážny valček, LED Fotón Terapia, tvár masér elektrické man.

  • Výrobný proces: Stroj Vyrobený
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ROHS
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: 3 Farby LED Fotón Krku Starostlivosti Zariadenia
  • Názov Značky: MOFAJIANG
  • Certifikácia: ROHS
  • Materiál: Plastové
  • Zdroj Napájania: Nabíjateľná Batéria
  • Podpora: epacket americký UK NLFR GB BR Celom svete robiť dropshipping
  • funkcia 3: Kúrenie Terapia Krku A Lifting tváre
  • Funkcia 1: Krk a Tvár Zdvíhacie Masér
  • Funkcia 2: Anti - Wrinkle,Znížiť Dvojitá Brada Stroj

Súvisiace produkty