Rico D ' addario Daddario Plasticover Alto Sax Saxofón Trstina, Silu 2.0 / 2.5 / 3.0 /3.5, 5-pack alebo 1-Dielna
Rico D ' addario Daddario Plasticover Alto Sax Saxofón Trstina, Silu 2.0 / 2.5 / 3.0 /3.5, 5-pack alebo 1-Dielna
Sku: g39215
(1 Recenzie)
Novinka

€4.03 €4.24

Popis:

Predám 3 alebo Viac, dostanete Vaccum Zapečatené Balenie (nevzťahuje sa na retailové balenie)

Navrhnuté tak, aby odolali vlhkosti a klimatických zmien, Plasticover je ideálny pre použitie vo vonkajších komplety ako pochodovej kapele, a pre doublers, ktorí potrebujú robiť rýchle zmeny medzi nástroje. Či už vo vlhkých trópoch, alebo v púšti tepla, Plasticover reaguje okamžite. Odolný povlak poskytuje tiež jasné, projekčná tón, takže Plasticover obľúbenú s jazzom, studio a pop hudobníkov.

-Poplastovaného odolať zmeny vlhkosti a klimatických

Povrchová úprava zabezpečuje dlhú životnosť a jasný tón

-Najviac flexibilné triedy trstiny pre okamžitú odozvu

-Francúzsky-súbor pre rýchlu odozvu

V San Fernando Valley zariadenia, Rico má state-of-the-art reed research center, a zamestnáva spolupráce poľnohospodárov, vedcov, hudobníkov a vyrábať vysokokvalitné trstina, ktoré zahŕňajú Rico Rezerva poistného trstina pre klarinet a saxofón. Rico trstina je navrhnutý tak, aby prospech všetkých úrovniach hudobníkov, od začiatočníkov až po skúseného profesionála. Mnoho z najlepších svetových clarinetists a saxophonists použiť Rico značky trstina, ako Anthony McGill, Marek Nuccio, Jessica Phillips, Jerry Bergonzi, Chris Potter, Benny Golson, Ernie Watts, Bob Sheppard, Walter Boeykens, Seiji Yokokawa, Philippe Geiss, Diastema Saxofón Kvarteto, a mnoho ďalších. Pre viac informácií, navštívte RicoReeds.com Od Výrobcu

Plasticover trstina funkciu tradičný Rico rez s plastovým povlakom, ktorý ponúka viac lesku zvuk.

Navrhnuté tak, aby odolali vlhkosti a klimatických zmien, Plasticover je ideálny pre doublers, ktorí potrebujú robiť rýchle zmeny medzi nástroje. Či už vo vlhkých trópoch, alebo v púšti tepla, Plasticover reaguje okamžite. Odolný povlak poskytuje tiež jasné, projekčná tón, takže Plasticover obľúbenú s jazzom, studio a pop hudobníkov.

Pretože nadobudnutie Rico D ' Addario & Co., Rico posilnila svoju pozíciu ako globálny líder v woodwind trstina a príslušenstvo. Rico je state-of-the-art reed výskumného centra v Južnej Kalifornii, zamestnáva spolupráce poľnohospodárov, vedcov, hudobníkov a vyrábať vysokokvalitné trstina, vrátane Rico Rezerva poistného trstina pre klarinet a saxofón. Rico trstina je navrhnutý tak, aby prospech všetkých úrovniach hudobníkov, od začiatočníkov až po skúseného profesionála. Mnoho z najlepších svetových woodwind hráčov vykonávať s Rico trstina, ako Označiť Nuccio, Jerry Bergonzi, Chris Potter, Benny Golson, Ernie Watts, Bob Sheppard, Henri Bok, Riško Hawley, Eric Alexander, a mnoho ďalších.

Štítky: daddario, microlab, boss rc, alto flauta stojan, david bowie vianočnej hudby, addario ploché, c alto sax, d addario, wind waker, honda shadow ace vt750.

  • Pôvod: NÁS(Pôvodu)
  • Názov Značky: D ' Addario
  • Číslo Modelu: RRP05ASX200